05 Ağustos 2009

Sivasspor Şampiyonlar Ligine galibiyetle veda etti


Yiğido zaferle veda etti

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Anderlecht'e deplasmanda 5-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivasspor, kendi evinde Belçika temsilcisi Anderlecht'i 3-1 yenmesine rağmen Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Yiğidolar, 4 Eylül Stad'ında oynanan karşılaşmada Belçika temsilcisi karşısında güzel bir oyun sergiledi. Maçın ilk 20 dakikasında bulduğu iki golle tur için ümitlenen Yiğido, yediği bir gole rağmen baskısını azaltmadı ve turu geçmek için elinden geleni yaptı. İlk yarıyı 2-1 önde bitiren Sivasspor, maçın ikinci yarısında da zaman zaman çok pozisyona girdi ancak bunlardan sadece bir tanesini gole çevirebildi.

Maçta Sivasspor adına golleri 11.dakikada Ersen Martin, 18.dakikada penaltıdan Kamanan ve 58. dakikada Musa Aydın attı. Anderlecht adına maçtaki tek gol 33.dakikada Van Damme'den geldi.

Sivasspor, bundan sonra Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

-SİVASSPOR: 3 - RSC ANDERLECHT: 1-

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Manuel Enrique Mejuto Gonzalez, Jesus Calvo Guadamuro, Juan Carlos Yuste Jimenez (İspanya)
Sivasspor: Akın, Uğur, Hayrettin, Sedat, Murat Sözgelmez, Cihan, Onur, Musa (Dk. 60 İbrahim Dağaşan), Erman (Dk. 58 Agbetu), Kamanan, Ersen (Dk. 75 Murat Erdoğan)
RSC Anderlecht: Proto, Deschacht, Van Damme, Polak, Boussoufa(Dk. 76 Reynaldo), Chatelle, De Sutter(Dk. 57 Nicolas Frutos), Juhasz, Wasilewski, Gillet, Sare
Goller: Dk. 12 Ersen, Dk. 19 Kamanan (penaltıdan), Dk. 58 Musa (Sivasspor), Dk. 34 Van Damme (RSC Anderlecht)
Sarı Kart: Dk. 5 Uğur (Sivasspor)

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali