17 Ağustos 2009

Hyundai'nin lüksü Genesis Sedan Türkiye'de

Hyundai'nin yeni lüks yeni modeli Genesis Sedan, 202 bin liradan satışa çıktı.

Hyundai Assan Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Kwang-Heum Um, Genesis'in tanıtıldığı basın toplantısında yaptığı konuşmada, Hyundai'nin, ekonomik krize rağmen tüm dünyada büyük bir gelişim içinde olduğunu söyledi.

2007 yılında Hyundai Otomotiv Grubu'nun dünyanın en büyük 5. üreticisi konumuna yükseldiğini, 2009'un ilk 6 aylık satışlarına bakıldığında 2 milyon 153 bin adet ile Ford Motor Company'yi geçip 4. sıraya çıktıklarını bildiren Kwang-Heum Um, “Hyundai henüz 40 yıllık geçmişe sahip olan bir marka ancak, son yıllarda kalite ve müşteri memnuniyetine yaptığımız yatırımlarla buraya geldiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.

Hyundai Türkiye'nin de bu başarıdaki katkısının inkar edilemeyeceğini dile getiren Kwang-Heum Um, şunları kaydetti:

“Bildiğiniz gibi bu yılın 7 aylık satışları itibariyle Hyundai, Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobil markası. Bu bizim için bir sürpriz değil, çünkü ürünlerimizin kalitesi aşikar ve Hyundai artık bir Türk markası olarak kabul ediliyor. İzmit fabrikamızda ürettiğimiz en önemli modelimiz olan Accent Era da Türkiye'nin açık ara en çok satılan aracı. Biz bu noktaya gelirken hem markamıza hem de müşteri memnuniyetimize büyük yatırımlar yaptık. Liderliğimizi sürdürmek için çalışmalarımıza devam edeceğimizi ve yıl sonunda da lider olacağımıza inandığımızı tüm samimiyetimle söyleyebilirim.”

Hyundai olarak tüm dünya çapında yaptıkları yatırımlarla birlikte yüksek kaliteye sahip yeni modellerini de satışa sunmaya devam ettikleri belirten Kwang-Heum Um, son gurur kaynakları olarak ifade ettiği Genesis'in de bu başarıların doğrultusunda otomotiv endüstrisinin anavatanı olan Kuzey Amerika'da 2009 Yılının Otomobili seçildiğini hatırlattı.

Kwang-Heum Um, uzman testlerinde en iyi dereceleri elde eden, herkes tarafından büyük beğeni toplayan ve başka ödüller de kazanan Hyundai Genesis'in, Amerika'da kazandığı ödülü, 50 bağımsız otomotiv editörünün ortak kararı olarak almayı hak ettiğini anlattı.

“TÜRK TÜKETİCİSİNİN İLGİ GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM”

Kwang-Heum Um, Genesis'i kullanma ayrıcalığını, Kore ve Amerika pazarlarından sonra Türk tüketicisinin de Türkiye yollarında yaşayacağını söyledi.
Genesis'in Hyundai'nin ilk global lüks sedan otomobili olduğunu ve Türkiye pazarındaki ilk arkadan itişli binek araçları olma özelliğini taşıdığını ifade eden Kwang-Heum Um, “Genesis, Hyundai'nin kalite ve teknoloji anlamında ulaştığı noktayı ve harika otomobiller hazırlama konusunda şu ana kadar gösterdiği başarıyı gözler önüne seriyor” dedi.

Kwang-Heum Um, “Genesis, dinamik ve şık tasarımıyla, tüm yolcuları için sunduğu konfor, teknoloji, güvenlik ve lüks ekipmanlarıyla, harika sürüşü ve yol tutuşuyla ve Mercedes E-Serisi ile BMW 5-Serisi gibi rakiplerini korkutacak muhteşem performansıyla segmentinde çok dişli bir rakip olacak” ifadelerini kullandı.

Genesis'in şu ana kadarki en gelişmiş Hyundai modeli olduğunu ve toplam 500 milyon dolardan fazla bir yatırımla Kore ile Amerika'da geliştirildiğini bildiren Kwang-Heum Um, “Bu yeni amiral gemisi modelimizle Hyundai artık hızla büyüyen lüks araç segmentinde başarıyla temsil edilecek ve model yelpazemize daha da güç katacak. Türk tüketicisinin de bu lüks amiral gemisi modelimize ilgi göstereceğine yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Kwang-Heum Um, otomobil henüz gelmeden 40 adet sattıklarını, bu yıl sonuna kadar 150 adet satma hedefleri bulunduğunu bildirdi.

HYUINDAI'NİN LÜKSÜ GENESIS...-

Toplantıda verilen bilgiye göre, arkadan itişli platforma, oldukça zengin bir donanıma ve üstün teknolojik özelliklere sahip olan Genesis, yüksek performanslı Hyundai modelleri arasında yeni bir çağın ilk adımı olarak kabul ediliyor.

Hyundai'nin üstün teknolojisi ve güvenlik sistemlerine sahip olan Genesis'te dünya standartlarının üstünde aktif ve pasif güvenlik donanımları sunuluyor.

Araçta kullanılan ESP, ön ve arka yolcuları tamamıyla koruyan sekiz havayastığı, arkadan çarpmalarda yolcuların boyunlarını emniyete alan elektronik aktif koltuk başlıkları, ön ve arka tamponlara yerleştirilen 8 adet ultrasonik sensör, öndeki araç ile mesafesini otomatik olarak ayarlayabilen akıllı hız sabitleyici, Brake Assist ve EBD destekli ABS fren sistemi, dönüşlerde aracın yolda kalması için destek veren Dönüş Fren Kontrolü (CBC) ve dört tekerlekte de disk frenler güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor.

Türkiye'ye ithal edilen Genesis'te her türlü ihtiyaca cevap verebilen 3773 cc hacminde Lambda serisi V6 motor sunuluyor.
Genesis'te 6 kademeli ve SHIFTRONIC özellikli otomatik şanzıman bulunuyor. Bu şanzıman ile 100 kilometrede ortalama 9,5 litre yakıt tüketen motor, Genesis'i 240 km/s maksimum hıza çıkarıyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 7 saniyede gerçekleştiriyor.

HYUNDAI'NIN I20 ÜRETİM PLANINDA TÜRKİYE...

Hyundai Assan Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Kwang-Heum Um, toplantı sırasında gazetecilerin Hyundai'nin Türkiye'de yeni model üretimine ilişkin sorularını da yanıtladı.

i20 üretimiyle ilgili artık son aşamaya gelindiğini ifade eden Kwang-Heum Um, “Türkiye, i20'nin üretimi için hala en yüksek şansa sahip. Karar birkaç hafta içinde netleşecek. Herşey yolunda giderse müjdeli haberi kısa süre içinde sizinle paylaşabiliriz” dedi.
Hyundai Sedan Genesis Türkiye'deHyundai Sedan Genesis Türkiye'deHyundai Sedan Genesis Türkiye'deHyundai Sedan Genesis Türkiye'deHyundai Sedan Genesis Türkiye'deHyundai Sedan Genesis Türkiye'de

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali