14 Ağustos 2009

3G için hangi telefonu alalım?

3G’li hayat başladı, cepte görüntülü konuşma ve hızlı internet imkanı sağlayan 3G uyumlu telefonlara ilgi arttı.

Akakce.com fiyat karşılaştırma sitesi verilerine göre son bir haftanın en popüler 3G uyumlu telefonu Nokia 6220 oldu.

3G teknolojisi ile tanışalı sadece bir hafta olmasına rağmen, yeni teknolojileri hızla benimseyen Türk kullanıcıları, cepte görüntülü konuşma ve daha hızlı internet imkanı sağlayan 3G uyumlu telefonlara büyük ilgi gösteriyor.

120’nin üzerinde internet mağazasının fiyatlarını karşılaştırarak, alışverişçilerin en uygun fiyatlara ulaşmasını sağlayan www.akakce.com da son bir haftada 3G uyumlu telefonlar ile ilgili yapılan aramalarda %55 artış yaşandı. Bir hafta içerisinde en çok tercih edilen 3G uyumlu telefonlarda %44 lük bir oran ile Nokia ilk sırada yer alırken, %25 ile Samsung ikinci sırayı aldı. Akakce.com’da en çok aranan telefon Nokia 5800, en popüler telefon ise Nokia 6220 oldu.

Ekonomik krizin de etkisi ile birkaç aydır cep telefonu satışlarında yaşanan düşüş, son bir haftada hızlı bir yükselişe geçerken, telefon fiyatlarında da dikkat çekici indirimler görüldü. 3G uyumlu telefonlar arasında Samsung S5603 yaklaşık %20 lik bir oran ile en çok fiyatı düşen ürün oldu.

www.akakce.com da alışverişçiler 15 markaya ait 100’e yakın 3G uyumlu cep telefonun fiyat karşılaştırmasını yaparak, kredi kartı, taksitli veya peşin gibi farklı ödeme seçenekleri için en uygun fiyatlara ulaşıyor. Her bütçeye uygun modellerin bulunduğu 120’nin üzerinde internet mağazasında fiyat aralıkları yaklaşık 240 TL’den başlayarak telefonun özelliklerine göre 1.700 TL ye kadar ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali