26 Ağustos 2009

İstanbul Tarım İl Müdürlüğü Sözleşmeli Persoenl Alım İlanı

İstanbul Tarım İl Müdürlüğü

SINAVLA ELEMAN ALINACAKTIR

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 07/09/2009 tarihinde saat 10.00'da yapılacak uygulamalı sınavla 657 sayılı kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli olarak Su Ürünleri Kontrol Teknelerinde çalıştırılmak üzere aşağıda nitelikleri taşıyan 2 adet kaptan alınacaktır.

Aşağıda belirtilen şart ve nitelikleri taşıyan isteklilerin 04/09/2009 tarih saat 16.00'a kadar Tarım İl Müdürlüğü Bağdat Caddesi No : 307- 309 Erenköy Kadıköy adresine istenilen belgelerle birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir. Aranılan nitelikleri taşımayanlarla istenilen belgeleri tamamlayamayanların müracaatları kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

1-ARANILACAK GENEL ŞARTLAR

A) En az İlköğretim veya Lise Mezunu olmak

B) 657 Sayılı kanunun 48/A maddesindeki genel şartlan taşımak

2-İSTENİLEN BELGELER

1-Dilekçe

2- Öğrenim Belgesi

3-Kaptanlık Ehliyeti

4- Konusunda iki yıl tecrübeli olduğunu gösterir belge (Tecrübe süresinin S.S.K ve Bağ-Kur hizmetleri ile belgelendirilmesi gerekir)

5- İkametgah İl Muhaberi

6- Nüfus Kayıt Örneği 7-1 Ad. Fotoğraf

İlan Grubunda enson güncel ilanları bulabilirsiniz. Üye olarak ilanlara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Hertürlü iş ilanı, akademik ilanlar, basın duyuruları, topluluk duyuruları gibi toplumun geneline hitap eden duyuruları yayınlıyoruz...
Lütfen dost ve arkadaşlarınızıda grubumuza davet ediniz.

http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali