28 Ağustos 2009

Ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavına gireceklere müjde

Ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavına girecek öğrencilerin, başvurularını sınavların başlayacağı tarihe kadar yapabileceği bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, sınav başvuru tarihleri ve diğer bazı hususlardaki tereddütler giderildi.
Daha önce söz konusu sınavlara başvuru tarihlerinin 17-21 Ağustos olarak duyurulmuştu. Yaz tatili nedeniyle belirtilen tarihlerde başvuru yapamayan öğrenciler, bu başvurularını sınavların başlayacağı tarihe kadar yapabilecekler.

Bakanlık yetkilileri, illere göre farklılıklar göstermekle birlikte, sınav başlama tarihlerinin hemen hemen tüm milli eğitim müdürlüklerince 1 Eylül olarak belirlendiğine dikkati çekti.

Ortalama ile sınıf geçen öğrenciler, alan seçimi konusunda oluşabilecek mağduriyetlerin önlenmesi bakımından başarısız oldukları ders ya da derslerden istemeleri halinde sınava girebilecek. Bu sınavlar sonucunda başarı durumları değişen 9. sınıf öğrencilerine sınavların bitiminden 10 gün sonrasına kadar alan seçimi imkanı verilecek.

İlan Grubunda enson güncel ilanları bulabilirsiniz. Üye olarak ilanlara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Hertürlü iş ilanı, akademik ilanlar, basın duyuruları, topluluk duyuruları gibi toplumun geneline hitap eden duyuruları yayınlıyoruz...
Lütfen dost ve arkadaşlarınızıda grubumuza davet ediniz.

http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali