18 Ağustos 2009

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi BESYO Sınav Sonuçları Açıklandı

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okuluna girebilmek için 115 bayan öğrenci 351 erkek öğrenci olmak üzere toplam 466 öğrenci adayının katıldığı özel yetenek sınavı sonuçları açıklandı.

Kesin Kayıtlar Hakkın da Bilgi

 1.    Asil listede sınavı kazanan adayların kesin kayıtları, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu binasında 01 Eylül 2009 Pazartesi günü, saat 09.00 da başlayacak ve 04 Eylül 2009 Cuma günü, saat 17.30’da sona erecektir.

 2.   Yukarıda belirtilen tarihler arasında asil listede olup kaydını yaptırmayan adayların yerine alınmak üzere, 04 Eylül 2009 günü mesai bitiminden sonra, asil liste sayısı kadar yedek liste ilan edilecektir. 07–11 Eylül 2009 tarihleri arasında yedek adaylar arasından kesin kayıt yaptırmak isteyenler Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne dilekçe ile başvurularını yapacaklardır.

 3.   11 Eylül 2009 tarihi mesai bitiminden sonra dilekçe ile başvuran adaylar arasından en yüksek puandan en düşük puana doğru kesin kayıt yaptırmak isteyen adaylar açıklanarak ilan edilecektir. İlan tarihinden itibaren 18 Eylül 2009 tarihi mesai bitimine kadar kesin kayıtları yapılacaktır.

 4.   Belirtilen tarihlerde başvuru veya kesin kayıt yaptırmayan adaylar, kayıt hakkından feragat etmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemezler.


 
Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

 1.   2009 ÖSS sonuç belgesinin aslı,
 2.   Adayın lise ve dengi okul mezun olduğunu belirten diploması veya yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi,
 3.   Nüfus cüzdanının onaylı sureti (Erkek adaylar için 2 adet),
 4.   İkametgâh belgesi,
 5.   Tam teşekküllü bir hastaneden alınacak heyet raporu. (Beden Eğitimi ve spor Öğretmenliği Bölümünde okumasında bir sakınca olmadığı belirtilmelidir.)
 6.   Askerlik çağına girmiş bulunan erkek öğrenci adayları için Yükseköğretim Kurumuna kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına ilişkin Askerlik Şubesinden alınmış belge,
 7.   8 adet (4,5x6 cm) boyutunda (sakalsız ve başörtüsüz) fotoğraf,
 8.   Savcılıktan alınacak sabıkasızlık belgesi,
 9.   Öğrenim ve kayıt harcı makbuzu.

SINAV SONUÇ LİSTELERİ

BAYAN SINAV SONUÇ LİSTESİ

ERKEK SINAV SINAV SONUÇ LİSTESİ

Milli Aday Sonuç Listeleri 17 Ağustos 2009 Pazartesi günü açıklanacaktır.

http://www.karaman.org/besyo-sinav-sonuclari-aciklandi-3862.html

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali