13 Ağustos 2009

Deniz kızını getirene 1 milyon $

İsrailliler sahilde ‘denizkızı’ bekliyor. Belediyenin ise, mitolojik yaratığın varlığını kanıtlayanlara 1 milyon dolar ödül verileceği konuşuluyor.

İsrailliler sahilde ‘denizkızı’ bekliyor. Hayfa yakınlarındaki Kiryat Yam Belediyesi’ne gelen ısrarlı ‘denizkızı’ ihbarlarını ciddiye alan belediyenin, mitolojik yaratığın varlığını kanıtlayanlara 1 milyon dolar ödül verileceği konuşuluyor.

Bu ödülü yalanlayan Şehir Meclisi Sözcüsü Natti Zilberman, “Son birkaç ayda onlarca farklı ve birbirinden alakasız kişi bize gelip deniz kızı gördüğüne yemin etti” dedi.

Denizkızını gün batarken gördüğünü söyleyenler sayesinde, yarı balık yarı kadın olan yaratığı görüntülemek için sahil boyunca kameralar kuruldu. “Sadece bir an göründüğünü” duyan İsrailliler ise, gözlerini hiç ayırmadan saatelrce ufka bakıyor.

Hayal edilen deniz kızı resmi şöyle

deniz kızı resimleriIhtiyar Balıkçı Ve Deniz Kızı..

Ama bundan önce çıkan haberlere bakınca deniz kızı hiçde böyle değil iddilara göre şimdiye kadar 3 farklı deniz kızı denilen canlı bulunmuş ikiside ölü imiş işte onların fotoğrafları... İkisi birbirinden çirkin bakmak yada bakmamak sizin elinizde.

Birincisi

Hindistanda tusinami sonrası 26 aralık 2004’te yat limanında bulunan bu denizkızı egmore müzesinde sıkı güvenlik önlemleri altında sergilenmektedir.

deniz kızı





İkincisi Tsunami sonrasında bulunmuş...




deniz kızı












Üçüncüsü bu insan ile balık arasında birşey. Kafası ve sırtı balık göğüs, karın, bacak be ayakları ise insan gibi.

Hikayesi ise şöyle:
Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde elektrik ustası olan Murat Karadeniz, Arabistan’da çalışırken bulduğu ve gerçek olduğunu iddia ettiği "Deniz Kızı" fotoğrafı görenlerin ilgisini çekiyor.

Murat Karadeniz, Deniz Kızı fotoğrafını, Arabistan’da çalışırken bir hastanenin kütüphanesinde kitapları incelerken bir kitabın arasında bulduğunu söyledi. Karadeniz, "O hastanenin müdüründen bu fotoğrafı alabilmek için 2 sene yalvardım. Hastane müdürü beni kıramadı ve memlekete dönerken bana fotoğrafı verdi. Bu Deniz Kızı’nın fotoğrafı, Kızıldeniz’de sahile vurmuş olarak Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri askerleri tarafından çekilmiş. Deniz Kızı, sahile vurmuş ceset gibi göründüğü için fotoğrafı çekilmiş. Ben iddia ediyorum bu fotoğrafın bir ikincisi hiçbir yerde yok" dedi.
Fotoğrafta kafası ve gövdesi balık, belden aşağısı insan görünümünde olan deniz kızı, görenleri şaşırtıyor




deniz kızı

etiketler: hindistan, tusinami, deniz kızı, 26, aralık, 2004, yat, liman, bulunan, bu, denizkızı, egmore, müzesi

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali