03 Ağustos 2009

Denizli Belediye Başkanlığı İtfaiye Eri Alım İlanı

İLAN

DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

21 Ekim 2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15, 16 ve 17 nci maddelerine, bu yönetmeliğin 11 Nisan 2007 tarihinde yapılan değişikliklerine dayanılarak ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrası şartlarını taşımak koşulu ile Belediyemizde boş bulunan aşağıda Unvan, Sınıf, Derece, Sayıları, KPSS türü ve KPSS taban puanı belirtilen 54 adet İtfaiye Eri kadrosuna, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır

Sıra No Alınacak Kadro Ünvanı Sınıfı Kadro Derecesi Ade-di Niteliği Cinsi- yeti KPSS Türü KPSS Puanı
1 İtfaiye Eri G.İ.H 8 8 Lisans düzeyinde eğitim veren Hukuk Fakültelerinden ve Fakültelerin; İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Türk Dili ve Edebiyatı ve İstatistik bölümleri ile İnşaat, Jeodezi ve Fotogrametri, Jeoloji, Makine, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar ve Çevre Mühendislikleri ve Mimarlık ile Şehir ve Bölge Planlaması lisans programlarının birinden mezun olmak Erkek/ Bayan KPSSP3 En az 60
2 İtfaiye Eri G.İ.H 9 27 Lisans düzeyinde eğitim veren Hukuk Fakültelerinden ve Fakültelerin; İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Türk Dili ve Edebiyatı ve İstatistik bölümleri ile İnşaat, Jeodezi ve Fotogrametri, Jeoloji, Makine, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar ve Çevre Mühendislikleri ve Mimarlık ile Şehir ve Bölge Planlaması lisans programlarının birinden mezun olmak Erkek/ Bayan KPSSP3 En az 60
3 İtfaiye Eri G.İ.H 10 19 Meslek Yüksek Okullarının; Mahalli İdareler, Yerel Yönetimler, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Muhasebe, Maliye, Halkla İlişkiler ve Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Gıda, İnşaat, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektronik, Harita, Harita Kadastro, Makine, Motor, Restorasyon, Uygulamalı İngilizce ve Rehberlik önlisans programlarının birinden mezun olmak Erkek/ Bayan KPSSP93 En az 65
TOPLAM 54

TOPLAM54

ADAYLARIN BAŞVURU ŞARTLARI:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartları taşımak,

b) Sınav günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak,

c) Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydı ile İtfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak,

d) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1,67 m boyunda kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak.(Boy ve kilo tespiti Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğünde yapılacaktır.)

e) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2008 yılı ve sonrası (KPSS) Kamu Personeli Seçme Sınavlarına girmiş ve belirtilen puan türleri itibari ile 100 tam puan üzerinden ön lisans mezunu adaylarda KPSSP93 türünde en az 65, lisans mezunu adaylarda ise KPSSP3 türünde en az 60 puan ve üzeri almış olmak,

f) GİH sınıfı 8. dereceli 8 adet ve 9. dereceli 27 adet itfaiye eri kadroları için lisans düzeyinde eğitim veren Hukuk Fakültelerinden ve Fakültelerin; İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Türk Dili ve Edebiyatı ve İstatistik bölümleri ile İnşaat, Jeodezi ve Fotogrametri, Jeoloji, Makine, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar ve Çevre Mühendislikleri ve Mimarlık ile Şehir ve Bölge Planlaması lisans programlarının birinden, GİH sınıfı 10. dereceli 19 adet itfaiye eri kadroları için Meslek Yüksek Okullarının; Mahalli İdareler, Yerel Yönetimler, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Muhasebe, Maliye, Halkla İlişkiler ve Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Gıda, İnşaat, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektronik, Harita, Harita Kadastro, Makine, Motor, Restorasyon, Uygulamalı İngilizce ve Rehberlik önlisans programlarının birinden mezun olmak.

SINAVA BAŞVURU:

İtfaiye Eri giriş sınavı başvuruları, Denizli Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup, posta ve internet ortamında yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular 10 Ağustos 2009 pazartesi günü başlayıp 14 Ağustos 2009 cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Boy ve Kilo tespiti başvuru esnasında Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacaktır. (Cumartesi- Pazar ve mesai saatleri dışında başvuru kabul edilmeyecektir.)

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

Başvuru için, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden alınacak iş talep formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.(İş talep formu www.denizli.bel.tr adresinden de alınabilir.)

1- KPSS Sınav Sonuç Belgesi Aslı veya onaylı sureti

2- T.C.kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı veya ilgili Kurumca onaylı sureti

3- Son üç ay içerisinde çekilen 2 adet vesikalık fotoğraf

4- Diploma veya ilgili Kurumca onaylı sureti, (Geçici Mezuniyet belgesi olması halinde geçerlilik süresi içinde olmak kaydı ile aslı)

5- Sabıka kaydının olmadığına dair beyanı

6- Erkek adaylar için, askerlikle ilişkisinin olmadığına dair beyanı

7- Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair beyanı

SINAV YERİ VE SAATİ:

25 Ağustos 2009 Salı günü Belediyemiz Meclis Salonunda Saat:10:00’da sözlü ve belediyemiz İtfaiye Müdürlüğünde dayanıklılık sınavı yapılacaktır. Çağrılan adayların sınavları 25 Ağustos 2009 günü bitirilemediği takdirde 26-27-28 Ağustos 2009 tarihlerinde devam edilecektir.

SINAVA GİRİŞ BELGESİ:

KPSS Başarı puanına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere boş kadro sayısının üç katı kadar aday sınava çağırılacak olup, sınava çağrılan adayların listesi Başkanlığımız (www.denizli.bel.tr) internet sitesinde yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir. Sınava giriş belgeleri 21 Ağustos 2009 Cuma günü İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden alınacaktır. Sözlü sınava girmeden önce Sağlık Müdürlüğüne başvurmak suretiyle boy ve kilo tespiti yaptırılarak Sınava giriş Belgesi ekinde kendilerine verilen Boy ve Kilo Tespit Formunu onaylatacaklardır. Boy ve Kilo tespit formu onayı olmadan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Adaylar sınavda bu belgelerle ile birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi gibi fotoğraflı geçerli bir kimlik belgesini de yanında bulunduracaklardır. Sınava katılmayacak müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV KONULARI: (Mülakat sınav konuları)

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuattan oluşur.

SINAVIN ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME:

Başvuran adaylar, 25 Ağustos 2009 Salı günü Belediyemiz, Meclis Salonunda saat 10:00’ da, İtfaiye Eri giriş sınavı sözlü ve dayanıklılık testi (belediyemiz itfaiye müdürlüğünde yapılacaktır.) olmak üzere iki aşamada yapılacaktır. Sözlü ve dayanıklılık sınavlarından 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Bu değerlendirme (a),(b),(c),(d) konu gruplarının her birinden ayrı ayrı sözlü sınava tabi tutulurlar.

Başarı notu; İtfaiye Eri giriş sınavında, sözlü ve dayanıklılık testi olmak üzere iki aşamada yapılacaktır. Sözlü ve dayanıklılık sınavlarından 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Bu değerlendirme (a),(b),(c),(d) konu gruplarının her birinden ayrı ayrı sözlü sınava tabi tutulurlar. Sözlü sınav ile dayanıklılık sınavı notunun aritmetik ortalaması alınmak suretiyle başarı notu belirlenir.

Giriş sınavında en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste Başkanlıkta uygun yerlere asılarak ve Belediyemiz internet (www.denizli.bel.tr) adresinde duyurulur. Ayrıca, sınav sonucu sözlü ve uygulamalı sınava giren tüm adaylara yazılı olarak bildirilir ve başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli olan belgeler istenilir. Sınavı kazananlar arasından atanacak boş kadro sayısı kadar asil ve yarısı kadar yedek aday belirlenir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine başarı sırasına göre yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Tebligatta belirtilen süre içinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeler ve işlemleri Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Süresi içinde yapılmayan ve İnternet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali