10 Ağustos 2009

2009-TUS sonbahar dönemi kılavuz ve başvuru bilgileri

İlan Grubunda enson güncel ilanları bulabilirsiniz. Üye olarak ilanlara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Hertürlü iş ilanı, akademik ilanlar, basın duyuruları, topluluk duyuruları gibi toplumun geneline hitap eden duyuruları yayınlıyoruz...

Lütfen dost ve arkadaşlarınızıda grubumuza davet ediniz.

http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

2009-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Sonbahar Dönemi Başvuruları (07.08.2009)

Tıpta uzmanlık eğitimi görmek üzere Sağlık Bakanlığı eğitim hastanelerine, üniversitelerin tıp fakültelerine ve Gülhane Askeri Tıp Fakültesine alınacak adaylar için "2009-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Sonbahar Dönemi", Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 12 - 13 Eylül 2009 tarihlerinde Ankara'da yapılacaktır.

2009-TUS Sonbahar Dönemine başvuru süresi 10 - 17 Ağustos 2009 tarihleri arasındadır.

Bu sınava başvurma, sınavın uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2009-TUS Sonbahar Dönemi Kılavuzu'nda (TUS Kılavuzu) yer alacaktır. Başvurular elektronik ortamda alınacaktır. Kılavuz dağıtımı yapılmayacaktır.

Sınava başvuracak adaylar, 10 Ağustos 2009 tarihinden itibaren, Kılavuz ile başvuru merkezleri adres bilgilerine ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler.

Tıp fakültesi mezunları ve sınav tarihine kadar stajyerliğini tamamlamış teğmen, üsteğmen veya yüzbaşı rütbesindeki askeri sağlık personelinin yanı sıra, tıp fakültesi mezunu yabancı uyruklu adaylar da bu sınava başvurabilirler.

2009-TUS Sonbahar Dönemi ile ilgili ayrıntılı bilgi sınav kılavuzunda verilmektedir. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

2009-TUS Sonbahar Dönemi adaylarına duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2009-TUS Sonbahar Dönemi: Kılavuz ve Başvuru Bilgileri

Aşağıdaki dökümanları açabilmek için Adobe Reader 'ın 5.0 veya üstü sürümünün sisteminizde yüklü olması gerekmektedir. Eğer dökümanları kaydetmek istiyorsanız, kaydetmek istediğiniz dökümanın üzerine sağ tıklayıp "Hedefi Farklı Kaydet" seçeneğini seçiniz.

2009-TUS Sonbahar Dönemi

Kılavuz (07.08.2009)

Aday Bilgi Formu

Başvuru İşleminde Adayların İzleyeceği Yol

Başvuru Merkezleri

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali