07 Ekim 2009

Yeni teknolojiler dünyadan önce Türkiye’de

Yeni teknolojiler dünyadan önce Türkiye’de
CeBIT Bilişim’de en yeni 19 ürününü görücüye çıkaran Toshiba, 3G’ye hayat veren dizüstü modelleriyle dikkat çekiyor. LED TV ve depolama ürünleri konusunda son teknoloji ürünleri görmek isteyenler bu standı ziyaret edebilir.

Araştırma şirketi Analysys Mason’un yapmış olduğu çalışmaya göre, günümüzde 61 milyon olan 3G kullanıcısı sayısının 2015 sonunda 1,1 milyara çıkması bekleniyor. Ülkemizde kısa süre önce kullanıma sunulan bu teknoloji, özellikle dizüstü bilgisayarlar üzerinden mobil internet deneyimini yaşama olanağı sunmasıyla dikkat çekiyor. 3G modemler sayesinde her dizüstü bilgisayarı internete bağlamak mümkün. Fakat modeme gerek kalmadan da bağlantı kurabilen SIM kart girişine sahip dizüstü modelleri de yok değil. Entegre mobil bağlantı teknolojisine sahip bir notebook her şeyden önce ekstra bir modeme bağlı olmamanın getirdiği rahatlığı yaşatıyor. Teknik açıdan bakıldığında, mümkün olan en mükemmel sinyali yakalamakta. Toshiba’nın ürünlerinin bir artısı daha var: Harici cihaz kullanırken harcanan enerjinin çok daha azının harcanmasını sağlıyorlar.

Toshiba’da 3G’li dizüstü bilgisayar modelleri yoğunluk gösteriyor. Toshiba Bilgisayar Sistemleri Genel Müdürü Aytaç Biter, “Türkiye’deki Toshiba kullanıcıları, şimdiye kadar ürün özellikleri arasında 3G olmasına rağmen şebeke teknolojileri nedeni ile 3G avantajlarından faydalanamıyorlardı. Artık hem hız, hem güvenlik, hem dayanıklılık hem de her şartta mobil olabilmenin keyfini sürecekler. Tüm ürün serilerimizde entegre mobil bağlantı teknolojisine sahip ürünler bulunduruyoruz. Gururla söylüyoruz ki, 3 yıldır 3G’li ürünler Toshiba notebooklar’da mevcut” diyor.

FUAR ÇOK ETKİLİ

Toshiba her sene olduğu gibi bu yıl da yeni ürünleri ve ilk defa duyuracağı teknolojileri ile CeBIT’te yerini aldı. Notebook ve netbook bilgisayardan dijital kameraya, LCD ve LED TV’den DVD ve Blue- Ray Player gibi tüketici elektroniği ürünlerine kadar onlarca farklı model ilk defa fuar ziyaretçilerine tanıtılacak. Depolama aygıtı ve dijital çerçeve ürünleri de bu senenin dikkat çeken ürünleri arasında. Markayı Salon 2, B03 numaralı standa bulabilirsiniz. Genel Müdür Aytaç Biter, “Toshiba’yı tercih edenler teknolojiyi yakından takip eden, gelişmelere meraklı, dinamik ve araştırmacı bir kitle. Bu yüzden biz onlara ulaşmak için fuarların etkili olduğunu düşünüyoruz. Fuarlara inanan bir markayız. Kullanıcıların markalara dokunabildiği, geleceği hissettiren ürünlerin sergilendiği CeBIT fuarına uzun yıllardır katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimize uygun fiyat, yenilikçilik ve kalite anlamında her zaman doğru bileşeni sunmaya büyük önem veriyoruz ve piyasaya sunduğumuz tüm cihazlarda bu prensibe sadık kalmaya çalışıyoruz” diyor.

NELERLE TANIŞACAKSINIZ

İlk defa CeBIT Bilişim’de sergilenecek 19 yeni üründen ikisi, dünya pazarında satışa sunulmadan önce Türkiye’de. Yeni Qosmio X500, en güçlü taşınabilir bilgisayarlar alanında çıtayı yükseltiyor. Dünyanın en hafif notebook’u unvanına sahip 779 gramlık Portege R600, yüksek seviye multimedya özelliklerine sahip Satelite A500 ve entegre TV alıcısı DVD yükseltici özelliği Resolution+ ile tam bir eğlence devi olan 18.4 inç Satellite P500 notebook gibi iddialı ürünler de olacak fuarda. Toshiba dijital kamera konusunda da iddialı. Dünyanın en ince kamerası olma özelliğini taşıyan, 1080p kalitesinde çekim yapan full HD Camileo S20 modelinin rakipsiz olacağına inanıyorlar. Televizyon cephesinde ise, LED serisi ilk defa görücüye çıkacak. LCD televizyonlarda 12 inç ile 55 inç arasında geniş bir ürün yelpazesine sahipler. Evlerin yeni multimedya tercihi olacak JournE Touch ve StorE TV cihazlarını sürpriz modeller olarak, dünya pazarına sunulmadan önce tüketicilerle buluşuyor. Store Steel taşınabilir sabit disk serisi ile de sizi hayran bırakacaklar. Altın, gümüş, platin kaplama bu ürünler son derece şık, hızlı okuma ve 120, 160 GB saklama kapasitesi ile cebe sığabiliyor. 2.5 inç mobil sabit diskte ise ile defa 640 GB bir rekor olarak sergilenecek. Store Art serisi, sanatı teknoloji ile buluşturuyor. Şık, avuç içi boyutta ve kolay kullanılan 1000 ve 1500 GB USB sabit disk sürücüyü (HDD) fuarda duyuracaklar.



--
Zayıf Görünmek Sizinde Hakkınız
Bitkisel mucizeFX Plus ® ile 1000 lerce kişi gibi sizde zayıflayın!
http://www.xticaret.com/xticaret/?110_1493
--------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali