05 Ekim 2009

9 TL'ye tüm aile giyinecek

Takım elbiseler 3 TL, tişörtler ise 10 kuruşa satılacak. Kampanyaya yoğun ilgi bekleniyor.

Adını Merter, Osmanbey ve Laleli semtlerinin baş harflerinden alan MOL mağazalarının "9 TL’ye Tüm Aile Giyinecek" sloganıyla 10 Ekim Cumartesi günü hayata geçireceği kampanyada, erkek ve kadın takım elbiseler 3 TL’ye, tişörtler ise 10 kuruşa satılacak.

Kampanyanın tanıtımı için İstanbul Deposite Outlet Alışveriş Merkezi’ndeki MOL Mağazası’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, kampanyayı özellikle Türk malının kalitesine dikkati çekmek ve Türk tekstilinin üretimden kaynaklanan gücünü vurgulamak amacıyla başlattıklarını açıkladı.

Özdemir, ithal ürünlere karşı da bir nevi "adil savunma hattı" oluşturmak istediklerini, ürünlerin MOL tarafından dünya markalarına üretilen standartlara sahip ve yüzde 100 sağlıklı olma özelliğini taşıdığını vurgulayarak, kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu bu nedenle acele edilmesi gerektiğini söyledi.

"MOL’a gelin, pahalı ve kalitesiz giyinmeye mola verin" şeklinde konuşan Özdemir, ailelere ucuza ama kaliteli ürünler sunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Özdemir, kampanyanın en çarpıcı taraflarından birinin ise satışlardan elde edilen gelirle, Türk ev kadınlarını destekleyerek, evlerinde üretecekleri el işleriyle değer yaratan kadınları ekonomiye kazandırmak olacağını ifade etti.

Maddi sıkıntı yaşayan Türk kadınını üretime çekerek destek olmayı hedeflediklerini anlatan Özdemir, yaşanan ekonomik krizden etkilenen vatandaşlara bir fırsat sunmak istediklerini, Türk tekstilinin tüm ithal ürünlere meydan okuması niteliğindeki kampanyanın perakende sektörüne canlılık ve hareketlilik getireceğini ümit ettiklerini kaydetti.

Özdemir, tamamı Türkiye’de üretilen kaliteli tekstil ürünlerinin çok uygun fiyatlarla satışa sunulduğu MOL’un Türk tekstil sektörünün en cazip satış kampanyasına imza attığını dile getirerek, "Kampanya İstanbul’la eş zamanlı olarak Ankara Via/Life Alışveriş Merkezi’ndeki MOL mağazalarında da 10 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Kampanya çerçevesinde tüm aile 9 TL’ye giyinecek.


Türkiye’de bir ilk olan bu kampanya sadece stoklarla sınırlı" şeklinde konuştu.

"Türk malı kullanmaya söz veriyorum" diyen herkesin bu kampanyadan faydalanabileceğini ve 100 bin adete yakın ürün satmayı hedeflediklerini anlatan Özdemir, şöyle devam etti: "Kampanyada bir adet bayan takım elbise 3 TL, 1 adet erkek takım elbise 3 TL, 1 adet gömlek 1 TL, 1 adet kravat 1 TL, 1 adet pantolon 1 TL ve 1 adet tişört 10 kuruş gibi şok fiyatlarla satılacak. Ayrıca Türk malı kullanmaya söz vererek bu kampanyadan alışveriş yapan tüm müşteriler çocuklarına yüzde 90 indirimle ürün satın alabilecekler." -MOL- Oktay Özdemir, 1,5 yıl önce 19 firmanın katılımıyla Merter Markalar Birliği adıyla oluşturulan ve ’Türkiye’yi sevmek Türkiye’de üretmektir", "Türkiye’de üretim için güç birliği" misyonuyla yola çıkan platformun, kısa zamanda bir çığ gibi büyüdüğünü söyledi.

Platformun, 398 firmanın sisteme entegrasyonuyla devasa bir yapıya kavuştuğunu ifade eden Özdemir, sadece Türkiye’de üreterek geliştirilen "Türk Kalite Sistemi"nin meydana getirildiğini anlattı.

Özdemir, birlikten kuvvet doğduğuna inanan yeni nesil iş adamlarının, Türkiye’yi yeniden tekstil üretiminde ayağa kaldırmak ve dünyaya "Made in Turkey"i sunmak için güç birliği yaptığını vurgulayarak, bir MOL mağazasında 130 kişi çalıştığını, yıl sonuna kadar 15 bine yakın kişiyi sadece MOL mağazalarında istihdam edeceklerini, kuruluşun yurt dışında da yapılanmasını tüm hızıyla sürdürdüğünü bildirdi.

--
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali