20 Ekim 2009

Tarım fuarına rekor katılım

Tarım fuarına rekor katılım
Bursa'da düzenlenen tarım ve hayvancılık fuarlarını rekor katılımla 139 binden fazla kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği, Türkiye Tohumcular Birliği işbirliği, Bursa Ziraat Odası, Bursa Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle hazırlanan, “Bursa 7. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2009)” ile “Bursa 2. Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı”, 14–18 Ekim tarihlerinde yapıldı.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki 7 ayrı salonda, 55 bin metkekare alanda 32 ülkeden 512 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen, konusunda Avrupa'nın en önemli fuarları arasında yer alan fuarları 139 bin 212 kişi ziyaret etti.

Fuarlar, Almanya, Avusturya, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hollanda, Irak, İran, İsrail, İtalya, Kosova, Lübnan, Makedonya, Mısır, Rusya, Slovenya, Suriye, Tunus, Yunanistan'dan gelen ticari alım heyetleri ile yurt içinden 70'in üzerindeki ilden gelen çiftçilere ev sahipliği yaptı.

Firmaların sergilediği tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sera teknolojileri, su ve sulama ekipmanları, gübreler, zirai ilaçlar, tohum, fide, fidan, hayvansal üretim makineleri, hayvan Sağlığı ve veterinerlik hizmetleri ürünleri çiftçilerden büyük ilgi gördü.

--
3500 Yerli Yabancı Kanalı Bilgisayarından Ücretsiz İzle Bir Defaya Mahsus Programı İndir (49.95$)

http://c86d3hjl7kf8tju75fnm-o8l00.hop.clickbank.net/?tid=WATCH

------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali