14 Ekim 2009

Google Desktop 5.9.909.8267

Google - 1.92MB (Freeware)

Google Desktop Search ile tanıştığımız Google Desktop yazılımı en yeni sürümü 5.9 ile karşımızda. Gelişimine devam eden ve gün geçtikçe yeni özelliklerin eklendiği program Windows Vista için tam destek sunarken, Linux ve Mac versiyonlarının yanında aynı zamanda artık tamamen Türkçe dil desteği sunuyor. Masaüstümüzün vazgeçilmezlerinden biri haline gelen bu yazılım sayesinde artık daha düzenli bir şekilde istediğimiz bilgilere anında ulaşabilecek ve sahip olabileceğiz.

Google Desktop, bilgisayarınızda arama yapmayı Google ile web’de arama yapmak kadar kolay hale getirir. Google Desktop, e-postalarınız, dosyalar, müzik, fotoğraflar, sohbetler, Gmail, görüntülediğiniz web sayfaları ve daha fazlası için tam metin araması sağlayan bir masaüstü arama uygulamasıdır. Bilgisayarınızı üzerinde arama yapılabilir hale getiren Desktop, bilgilerinizi kolayca erişebileceğiniz bir yere yerleştirir ve dosyalarınızı, e-postalarınızı ve favorilerinizi el ile düzenlemekten sizi kurtarır.

Google Desktop sadece bilgisayarınızda arama yapmanıza yardımcı olmakla kalmaz; ayrıca web’deki yeni bilgileri almanıza ve gadget’lar ve kenar çubuğu yardımıyla düzeninizi korumanıza yardımcı olur. Google Gadget’ları, masaüstünüzde herhangi bir yere yerleştirilerek yeni e-posta, hava durumu, fotoğraf, kişiselleştirilmiş haberler ve daha pek çok şeyi görüntülemenize olanak sağlar. Kenar çubuğu, masaüstünüzde bulunan ve gadget’larınızın düzenini korumanıza yardımcı olan dikey bir çubuktur.

Yeni! Geliştirilmiş Kenar Çubuğu ve Google Gadgets

Bilgisayarınızda Arama
Yararlı Sonuçlar


Bir Desktop araması yaptığınızda size en alakalı arama sonuçlarını gösteren bir sayfaya götürülürsünüz. Bu sayfadaki arama sonuçlarının her biri dosya adını ve arama terimlerinizin vurgulandığı kısa bir özeti içerir. Sayfanın üst kısmında yer alan bağlantıları kullanarak belirli bir öğe türü için, örneğin yalnızca dosyalar için, filtre uygulayabilirsiniz.

Title:Google Desktop 5.9.909.8267
Filename:GoogleDesktopSetup.exe
File size:1.92MB (2,015,728 bytes)
Requirements:Windows 2000/XP/2003/Vista/Windows7/XP64/Vista64/Windows7 64
License:Freeware
Date added:October 12, 2009
Author:Google
www.google.com
desktop.google.com
Homepage:desktop.google.com

Download Latest Version 1.92MB

--
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali