29 Ekim 2009

Opera 10.01-İnternet Tarayıcısı

Opera Software - 8.76MB (Freeware)

Opera Turbo ile yavaş bağlantılarda daha hızlı; Opera Unite ile arkadaşlar arasında daha paylaşımcı; yeni görünümüyle her zamankinden daha güzel, yeni geliştirmelerle her zamankinden daha hızlı.

Opera, mevcut internet tarayıcıları arasındaki en hızlı ve en güçlü internet tarayıcısıdır. Çevrimiçi olduğunuzda internete ulaşmak ve çevrimiçi işlerinizi halletmek için ihtiyacınız olan tarayıcıların en iyisi ülkemizde çok bilinmese de Opera'dır. Bu son sürümü ile çok daha hızlı ve web standartlarına da mükemmel bir şekilde uyumludur.
Hızlı başlaması, sayfaları inanılmaz şekilde hızlı yüklemesi, favori web uygulamalarınızı çalıştırırken hiçbir sorun yaratmamasının yanında yeni özellikleri de kullanıcılarına sunmakta. Hızlı arama özelliği sayesinde sadece başlıkları ve internet adreslerini hatırlamakla kalmaz ziyaret ettiğiniz web sitesinin içeriğini de hatırlayarak çok daha kolay bir şekilde aradığınızı tekrar bulmanıza olanak tanır. Ve Opera Link özelliği ile de favori web sitelerinize istediğiniz yerden ulaşabilmenizi sağlar.

Yeni versiyonda tarayıcıya eklenen özellikler dışında Adres kutusunun da tekrar dizayn edilmiş olması ve sürükle bırak menüsünün geliştirilmesi, ayrıca Opera Mail için yeni depolama özellikleri ve indeksleme özellikleri getirilmiştir.

Title:Opera 10.01
Filename:Opera_1001_int_Setup.exe
File size:8.76MB (9,185,168 bytes)
Requirements: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Languages:en-US
License:Freeware
Date added: October 28, 2009
Author:Opera Software
www.opera.com
www.opera.com
Download
Latest Version

8.76MB

--
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali