08 Ocak 2010

PowerPoint sunumlarınızı laptop'suz da yapabileceksiniz

PowerPoint sunumlarınızı laptop’suz da yapabileceksinizBlackBerry akıllı telefonları üzerinden kablosuz olarak Powerpoint sunumları yapılabilecek..

BlackBerry akıllı telefon üreticisi Research In Motion (RIM), kullanıcılarını sunum yaparken  laptop’a mahkum olmaktan kurtardı. BlackBerry akıllı telefonları için geliştirilen yeni aksesuvar BlackBerry Presenter, projektöre veya bir monitöre kolayca takılıp, kullanıcıların BlackBerry akıllı telefonları üzerinden kablosuz olarak Microsoft Powerpoint sunumlarını yansıtmalarını sağlıyor.

BlackBerry akıllı telefon kullanıcılarının artık sunum yaparken bir bilgisayara ihtiyaç duymalarına gerek kalmadı. BlackBerry akıllı telefonları için geliştirilen yeni aksesuvar  BlackBerry Presenter’ı satın alarak, sunumlarını BlackBerry akıllı telefonları üzerinden ekrana yansıtabilecekler . Küçük ve hafif boyutlarıyla dikkat çeken BlackBerry Presenter, projektöre veya bir monitöre kolayca takılıyor. Böylece, BlackBerry akıllı telefon sahipleri, telefonları üzerinden kablosuz olarak Powerpoint sunumlarını görüntüleyebiliyor.

Research In Motion Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı Glenn Laxdal, mobil olarak çalışan profesyonellerin seyahat ederken yanlarına mümkün olduğunca az eşya almaya çalıştıklarını anımsattı. Laxdal, “Bu doğrultuda, BlackBerry Presenter mobil profesyonellere basit, güvenli ve uygun bir yol sağlayarak sunumlarını doğrudan BlackBerry akıllı telefonları üzerinden göstermelerine olanak sağlıyor” dedi.

BlackBerry Presenter sunumlarını kolayca kontrol etmelerini, sunum içinde gezinmelerini, konuşmacı notlarını görüntülemelerini, slide’larını düzenlemelerini ve hatta iki slide’ı aynı anda yansıtabilmelerini sağlıyor. BlackBerry akıllı telefon ile BlackBerry Presenter arasındaki kablosuz bağlantı (Bluetooth®) sayesinde, kullanıcılar dolaşarak da sunumlarına devam edebiliyorlar. Kablosuz bağlantı, cihazdan yaklaşık 10 metreye (30 feet) kadar uzaklığı destekliyor.



--
Yeni İç Giyim Adresiniz
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=147
---------------------------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali