23 Kasım 2009

Türkler, Hz. Muhammed'in yolundan gittiği için dünyaya hakim oldu

Türkler, Hz. Muhammed'in yolundan gittiği için dünyaya hakim olduProf. Dr. Feyzullah Eroğlu: Türkler, Hz. Muhammed'in yolundan gittiği için dünyaya hakim oldu.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feyzullah Eroğlu, "Türk milleti Hazreti Muhammed (SAV)'in peşinden gittiği için dünyaya hâkim oldu. Dünyaya hâkim olmak için yeniden Hazreti Muhammed'in yolundan yürümek zorundayız." dedi.

Türk Ocakları Denizli Şubesi'nin düzenlediği "Türk Kimliği Üzerine Psikolojik Savaş" konulu konferans Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yapıldı. Konferansa, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akgün, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Feyzullah Eroğlu, son yıllarda Türk kimliği üzerine büyük bir psikolojik savaş yürütüldüğünü ileri sürdü. Eroğlu, "Medya ve bazı aydınlar, Türk toplumunda kimlik sorunu yaşanıyormuş gibi gösteriyor. Türkiye'de tek bir millet vardır o da Türk milletidir. Türk milleti kimsenin tepesine vura vura arasına almamıştır. Koca koca adamlar TV kanallarına çıkıp Kürtçe konusunda baskı yapıldığını söylüyorlar. Baskı yapıldığını iddia ettikleri birtakım insanlar ise Türkçe bilmiyor, bu nasıl bir baskı anlamak mümkün değil. Akıl sağlığınızı korumak için TV'nizi kapatın." diye konuştu. Birtakım insanların Türk milletinin soğukkanlı ve sakin duruşundan faydalanarak ortaya Türkiyelilik kavramı attığını ileri süren Eroğlu, "Şimdi biz Uygurlu bir anneye Türkiyeli anne mi diyeceğiz? TBMM'de milletvekili bir hatun diyor ki 'Anayasadaki Türk milleti kavramını çıkarıp Türkiyelilik kavramını getirelim.' Bu kadın kendi kimliğini bulmuş Türk milletine kimlik biçiyor. Yani Türk milleti ile gırgır geçiyorlar." ifadelerini kullandı.

Türk kimliği üzerindeki savaşın her alanda kendini gösterdiğini kaydeden Eroğlu, "Bu ülkede birtakım operasyonlar yapılıyor. Birtakım insanlar gözaltına alınıyor. Tabii ki hukuk dışı iş yapanlar cezasını çekmeli. Ancak bu operasyonun adına Ergenekon konmasını kasıtlı buluyorum. Bu da Türk kimliğine karşı yapılan psikolojik savaşın bir parçasıdır. Şimdi Ergenekon'u kirlettiniz, sıra Ötüken'de mi? Ötüken'i ne zaman kirletecekler merak ediyorum." dedi.

Türk milletinin etnik gruba indirgenmek istendiğini öne süren Eroğlu şunları kaydetti: "Türk milleti etnik bir grup değildir. Bu oyuna gelmeyelim. Dünya, adaleti ve hakkaniyeti sadece Türk milletinden gördü. Dünyaya yeniden adalet ve hakkaniyeti getirmek için özümüze dönüp tarihi Türk kimliğimizi yeniden kurmak zorundayız. İslamiyet'in temel kavramlarının içi boşaltıldı. Bundan arınmanın yolu vahyin ta kendisidir. Bu millet Hazreti Muhammed'in peşinden gittiği için dünyaya hâkim oldu. Dünyaya hâkim olmak için yeniden Hazreti Muhammed'in yolundan yürümek zorundayız." (CİHAN)


--
Yeni İç Giyim Adresiniz
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=147
---------------------------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali