25 Kasım 2009

AdWords Editör'ün Özellikleri

Bugün, AdWords Editör'ün bazı gelişmiş özelliklerini ele alacağız. İleri düzeyde bir AdWords kullanıcısıysanız ve henüz AdWords Editör'ü keşfetmediyseniz, hesap optimizasyonu için tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir araç olan AdWords Editör'ü hemen kullanmanızı tavsiye ederiz. En yaygın kullanılan bazı özelliklerine değinmeden önce AdWords Editör arayüzüne göz atalım. Sol tarafta bulunan gezinme menüsü; ortada kampanya, reklam metni, anahtar kelime sekmeleri; en altta seçili öğelerin düzenlenmesi şeklinde yapılandırılmıştır. Aslında, yeni arayüz AdWords Editör temel alınarak tasarlanmıştır. En üstteki menü çubuğundan, html veya csv dosyalarını içe/dışa aktarma, seçili öğelerdeki metni değiştirme ve bu öğelere metin ekleme veya tekrarlanan anahtar kelimeleri bulma gibi ek özelliklere erişilebilir.
(Resmi büyütmek için tıklayın.)

"Reklam grubumu farklı bir kampanyaya nasıl taşıyabilirim?"

AdWords hesabınızın öğelerini taşımak veya kopyalamak isteyeceğiniz birçok durum olabilir. Bu durumlara örnek olarak, farklı ürünler için farklı reklam grupları oluşturarmak, reklam kampanyanızı daha iyi şekilde yapılandırmak, başka bir ülkede reklam yayınlamak için yeni bir kampanya oluşturmak gösterilebilir. AdWords Editör ile, anahtar kelimelerden ve reklamlardan, kampanyaların tamamına kadar hesabınızın tüm öğelerini kopyalayabilir veya taşıyabilirsiniz. Hesaplar arasında bile öğe kopyalayabilir veya taşıyabilirsiniz. Hesaplar arasında kopyalama ve yapıştırma yapma adımları için burayı tıklayın.

"Değişikliklerime yorum eklemek istiyorum"

Yorumlar, kişisel anımsatıcı olarak veya hesapta çalışan diğer kullanıcılar için açıklama olarak yardımcı olur. Hesabın her düzeyinde yorum ekleyebilirsiniz. Yorumlarınız ilgili öğenin yanında görünen bir raptiye simgesiyle işaretlenir ve imleci, bu raptiye simgesinin üstüne getirerek yorumu okuyabilirsiniz. Yorumlarla ilgili daha fazla bilgi edinmek için burayı tıklayın.

(Resmi büyütmek için tıklayın.)


"Bir defada 100'den fazla anahtar kelimeyi görüntülemek/düzenlemek istiyorum."

AdWords Editör büyük hesapları yönetmek için özel olarak tasarlanmıştır. AdWords Editör'de değişiklik yapmanın birkaç yolu vardır:

Anahtar kelimelerin TBM teklifleri gibi temel değişiklikler için öğeleri seçin ve değişiklikleri toplu halde yapın. İşlemi hızlandırmak için klavye kısayollarını
Reklam metninin seçili kısımlarını düzenlemek, teklifleri belirli ölçütlere göre ayarlamak veya URL'lerinize izleme değişkeni eklemek gibi gelişmiş düzenleme seçeneklerini kullanın. Düzenleme için kullanabileceğiniz araçlarla ilgili daha fazla bilgi edinmek için AdWords Editör Yardımı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

"Kampanyalarımın CSV dosyalarını yüklemek/indirmek istiyorum"

AdWords hesap verilerinizi saklamak ve paylaşmak için csv dosyası oluşturabilir, html olarak saklayabilir, içe/dışa aktarabilirsiniz. Bu özellikleri menü seçeneği altında bulabilirsiniz. AdWords Editör'den içe/dışa veri aktarma seçenekleri öğrenmek için burayı tıklayın.


(Resmi büyütmek için tıklayın.)

AdWords Editör Yardım Kılavuzunu okumanızı ve pdf olarak paylaşmanızı tavsiye ederiz.

Esra Öğücü, Google AdWords Ekibi tarafından yayınlanmıştır.


--
Yeni İç Giyim Adresiniz
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=147
---------------------------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali