02 Kasım 2009

RealPlayer SP 1.0.2 Video İzleme Programı

RealNetworks Inc - 16.42MB (Freeware)

RealPlayer internet dünyasının başlarında ve orta dönemlerine kadar duraksız video izleme araçlarının en başında geliyordu. Birçok ünlü ve büyük internet portalı ve sitelerinde hep video izlemek için RealPlayer kullanılıyordu. Fakat geçtiğimiz birkaç sene içerisinde yerini diğer oynatıcılara bıraktı. Yapımcıların odaklanması streaming video ve ses konusuna odaklanmaktansa daha çok paralı içerik önerileri yönünde oldu ve böylece program ücretsiz çekirdekten biraz uzaklaştı.

Aynı zamanda Web 2.0 video sitelerinin YouTube, Google, Viddler ve Revver'in Adobe Flash Player ile streaming video dünyasını geliştirmesi ve hızlandırması RealPlayerı geri plana itti. Fakat üreticiler boş durmayıp yeni verisyonun Beta sürümüyle tekrar gündemde.

RealPlayer 11 Beta programı sizlere binlerce web sitesinden sadece tek bir tıklama ile videoları indirmenizi sağlıyor. Böylece en favori videolarınızı istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebileceksiniz. İnternette aradığınız videoları bulup "Real" avantajlarıyla tek bir tıklama ile indirin. Kendi playlistlerinizi oluşturup videolarınızı kişiselleştirebileceksiniz. Web tarayıcılarının video streaming konusunda şuanda ön planda olması da RealPlayer üreticilerinin programın geliştirilmesinde bu yönde çalışmalarına yön vermiş gibi gözüküyor.


İnternet videolarını tek bir tıklama ile indirin
Kendi video playlistlerinizi oluşturun
En favori videolarınızı CD veya DVD'lere yazın

   

RealPlayer SP Gold v1.0.1B.12.0.0.301-TDM

 

 
RealPlayer'ın son sürümü 11'in Plus sürümünde ise indirdiğiniz bu videoları CD veya DVDler halinde yazabileceksiniz. Tabi bu özellikler için RealPlayer Plus'ı satın almak gerekiyor.

http://i27.tinypic.com/2uqls1k.jpg

Bu sürümünün en önemli yeni özelliklerinden internet üzerindeki video ve seslerin bilgisayara indirilmesi öne çıkıyor. Bunun dışında diğer birçok özellik ve hata düzeltimide mevcut.

Sistem Gereksinimleri:

- 700MHz CPU İşlemci
- 256MB RAM
- 60MB Boş Disk Alanı

Title:RealPlayer SP 1.0.2
Filename:RealPlayerSPGold.exe
File size:16.42MB (17,221,104 bytes)
Requirements:Windows XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64
Languages:en-US
License:Freeware
Date added:November 1, 2009
Author:RealNetworks Inc
www.real.com
www.real.com
Download
Latest Version

16.42MB


--
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali