15 Aralık 2009

Nano Teknoloji Virüsü Durduruyor


Nano Teknoloji Virüsü Durduruyor Domuz gribine karşı nano teknolojisiyle üretilen ilaçla yapılan ilaçlamanın etkisinin 10 gün sürdüğü belirtildi.
Bacoban Nano Teknolojisi Akdeniz Bölge Temsilcisi Erşan Hıdıroğlu, nano teknoloji ile dezenfekte edilen ev, okul ve toplu taşım araçlarında 10 gün boyunca H1N1 virüsünün barınamadığını söyledi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti eski binasında basın toplantısı düzenleyen Hıdıroğlu, diğer ilaçlarla yapılan dezenfekte işleminden sonra mikropların 18-20 dakika içinde tekrar oluştuğunu ifade ederek, "Bizim ürettiğimiz ilaç piyasada 2 senedir var. Ama varlığı bilinmiyordu. Nano teknolojiyle ürettiğimiz bu ilaç kullanıldığı noktada alanı sünger bir tabakayla sararak, mikrop ve virüs oluşumunu engelliyor. En önemli özelliği ise 10 gün etkili olması. Deterjan veya suyla, herhangi bir nedenle yıkanmadıktan sonra etkisini yitirmiyor." dedi.

Nano teknolojisiyle üretilen su bazlı Bacoban ilaçlarının ilk etapta sağlık kuruluşlarında kullanım amaçlı üretildiğini aktaran Hıdıroğlu, özellikle domuz gribinden korunmaya yönelik kullanımına başladıklarını kaydetti.

Nano teknolojisiyle sağlıkta çok iyi bir noktaya gelindiğini dikkat çeken Hıdıroğlu, 2007 yılında bu ilacı Türkiye'ye getirme amaçlarının, özellikle hastanelerde hijyeni sağlamak olduğunu belirtti. Hıdıroğlu, şöyle devam etti: "Ülkemizde en son domuz gribi paniği başlayınca, bu ilacı sosyal hayata hizmet amacıyla kullanmaya karar verdik. Şu an, alınan kararla Almanya ve Fransa'da sokaklar ve kamu alanları bu ilaçla dezenfekte ediliyor."

Uluslararası 32 sertifikası bulunan ilacın, yapılan testler dâhilinde, ağız yoluyla alınmadıkça insan sağlığına hiçbir zararının olmadığına işaret eden Hıdıroğlu, İstanbul'da bulunan birçok okulda ayda 1 TL karşılığında ilaçlama yaptıklarını söyledi. Erşan Hıdıroğlu, Antalya'da da bu tür bir çalışma başlatmak istediklerini, ama gerekli yerlerden istedikleri cevabı alamadıklarını belirtti.


--
Yeni İç Giyim Adresiniz
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=147
---------------------------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali