31 Aralık 2009

Dokuz Eylül Ünviversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

T.C.DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURULMUŞTUR

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Dairesi'nde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen unvanda, KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla, sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI ADEDİ MEZUNİYET

BÜRO PERSONELİ 3 -iktisat Fakültesi, işletme Fakültesi, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi mezunu olmak. -Mali Müşavir belgesine sahip, Ön Muhasebe ve Stok Kontrolü Eğitimi almış olmak.-MEB'den onaylı Bilgisayar Uygulamalı Muhasebe Sertifikası sahibi olmak.

Başvuruda bulunacakların;

-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,

-Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması,

-2008 yılında yapılmış KPSS sınavından 2008 KPSSP3 sınav sonuç belgesine sahip olması,

-Başvuru tarihi itibariyle 31 yaşından gün almamış olması gerekmektedir.

İsteklilerin;

Bu ilanın gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz www.deu.edu.tr adresindeki web sayfasında bulunan örnek başvuru dilekçesi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi ve bir fotoğraf ile birlikte, Üniversitemiz Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz tarafından teyit edilecektir.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

KPSS Puan sıralaması, başvuru süresinin bitiminden itibaren en geç 3 iş günü içinde www.deu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır. Kişilerin göreve başlatılabilmesi için talep edilen belgeler de www.deu.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

Başarılı olunduğu www.deu.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, talep edilen belgeler ile birlikte açıklanan "Evrak Teslim Tarihi" nde Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Adres: Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı

Cumhuriyet Bulvarı No:144 35210 Alsancak/İZMİR

Tel: (0 232)412 16 90/(0 232)412 16 91/(0 232)412 16 92

www.deu.edu.tr

--
Yeni İç Giyim Adresiniz
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=147
---------------------------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali