16 Aralık 2009

Jet gibi kablosuz internet

Yavaş internete son: Yeni kablosuz internet bağlantısı standardı bakın mevcut hızı kaça katlıyor.

Wireless Gigabit Alliance (WiGig), yeni 60GHz kablosuz teknoloji üzerine kurulu birleşik kablosuz bağlantı standardını tamamladığını açıkladı. 

WiGig yüksek performanslı kablosuz görüntü ve ses iletimini mümkün kılıyor. Günümüzün kablosuz LAN bağlantılarından 10 kat daha hızlı veri transfer hızı sunuyor. Tamamlanmış standart üyelerin incelemesi için hazır ve WiGig kullanacak olan üyelere 2010'un ilk çeyreğinde açılacak.

WiGig 1.0 taslak özellikler 7 Gbps'e kadar veri aktarım hızını destekliyor ve en son 802.11n standardından 10 kat daha hızlı. IEEE 802.11 standardıyla geriye dönük olarak uyumlu. Fiziksel katmanı hem düşük elektrik tüketen hem de yüksek performans sunmayı amaçlayan WiGig cihazlarla uyumlu.

Wireless Gigabit Alliance'ın başkanı Doktor Ali Sadri yaptığı açıklamada "Mayıs ayında WiGig Alliance'ı bağlattığımızda, endüstrinin ilk birleşik 60GHz standardını 2009'un son çeyreğinde tamamlamayı planlamıştık. Şimdi sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni nesil yüksek performanslı kablosuz ürünler için hızla çalışıyoruz. PC'ler, cep telefonları, televizyon ve görüntü birimleri, Blu-ray oynatıcılar, dijital kameralar ve daha fazlası için standartları hazırlıyoruz" dedi.



--
Yeni İç Giyim Adresiniz
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=147
---------------------------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali