01 Aralık 2009

Kale Kilit'ten Divriği'de hastane yatırımı

Kale Kilit'ten Divriği'de hastane yatırımı
Kale Kilit Kurucusu ve Onursal Başkanı Sadık Özgür tarafından, doğup büyüdüğü yer olan Divriği’de TC Sağlık Bakanlığı Sadık Özgür Divriği Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı.

30 milyon TL’lik yatırımla tamamlanması planlanan, 96 yatak kapasiteli ve 12 dairelik personel lojmanına sahip TC Sağlık Bakanlığı Sadık Özgür Divriği Devlet Hastanesi 2010 yılında hizmete açılacak.

Kale Kilit Onursal Başkanı Sadık Özgür, doğduğu topraklardaki sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor. Sadık Özgür tarafından bugüne kadar yaptırılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilerek hizmete sokulan ilkokul, ortaokul, Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve yapımına katkıda bulunulan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Divriği Maden Meslek Yüksek Okulu’nun ardından, TC Sağlık Bakanlığı Sadık Özgür Sivas Divriği Devlet Hastanesi’nin de temeli atıldı.

30 Milyon TL yatırım maliyetiyle kurulacak TC Sağlık Bakanlığı Sadık Özgür Divriği Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı ile yapılan protokole göre 2010 yılında tamamlanarak hizmete girecek. TC Sağlık Bakanlığı Sadık Özgür Divriği Devlet Hastanesi, 21 dönüm alan üzerinde kurulacak ve 96 yatak kapasitesine sahip olacak. Doktor ve hemşirelerin rahat bir ortamda sosyal yaşamlarını sürdürmeleri için hastanenin 12 dairelik lojmanı da bulunacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 13 Temmuz 2009’da bugüne kadar gösterdiği özverili, başarılı ve yararlı çalışmalar ve hizmetler dolayısıyla kendisine “Üstün Hizmet Ödülü” verilen Kale Kilit Onursal Başkanı Sadık Özgür, “Bugün hayatımın en heyecanlı, en mutlu gününü yaşıyorum. Divriği’ye yaptığım hizmetlere ilave olarak bir de hastane yaptırmanın mutluluğunu ifade edecek söz bulamıyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi. 

Sadık Özgür Sivas Divriği Devlet Hastanesi Hakkında:

• Yatak kapasitesi: 96
• Lojman: 12 daire
• Toplam maliyet tutarı: 30 milyon TL
• Hizmete giriş yılı: 2010
• Hastane tanı ve tedavi üniteleri: Çocuk polikliniği, dahiliye polikliniği, genel cerrahi polikliniği, acil polikliniği, monitörlü gözlem odası, hasta müşahede odası, laboratuar, biyokimya, mikrobiyoloji, diş polikliniği, diyet bölümü, kadın doğum polikliniği, diyaliz bölümü, 1 HCV+, 1HBV+ ve 1 acil müdahale odası, 3 ameliyathane, hasta ayılma ve hasta hazırlık odaları, genel yoğun bakım odası, pediatrik yoğun bakım odası, 2 doğumhane ve sterilizasyon bölümü
• Hastanenin diğer bölümleri: Mutfak, yemekhane, cafeterya, konferans salonu, çamaşırhane ve hükümlü odası



--
Yeni İç Giyim Adresiniz
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=147
---------------------------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali