15 Aralık 2009

Bu çoraplar kaçmayacak

Bu çoraplar kaçmayacakÇoraplar da teknolojiye uydu: İşte kadınların büyük kabusu olan kaçan çorapları bitirecek o çoraplar...

Tekstil uygulamaları için yeni bir temel ölçüt oluşturması beklenen, INVISTA’nın sunduğu bu en son teknoloji elyafı, çorabın kaçmasını engellemeye yardımcı olurken, dayanıklılığını arttırıyor ve böylece ömrünü uzatıyor.  Çoraba benzersiz bir görünüş kazandıran, iki bileşenden oluşan LYCRA Fusion elyaf, ticari makine ve işlemlerde çorap imalatçılarınca adapte edilebiliyor.

2010 yılından itibaren sektörde kilit rol oynayan markaların ürünlerinde kullanacakları LYCRA Fusion elyaf teknolojisi ayrıca, LYCRA elyafın sahip olduğu esneklik ve geri toplama özelliklerini de koruyor.

İtalya’nın Verona Kenti’nde Ekim 2009’da düzenlenen, çorap sektörü açısından önemli bir platform oluşturan LYCRA fibre MOVES Forumu, 25 ülkeden dünya çorap endüstrisinin önde gelen üretici firmaları, markaları, perakendecileri, sektörün uzman kişilerini ve basını bir araya getirdi.  Forum kapsamında kendi alanlarında uzman konuşmacılar, genel ekonomik ve finansal durum, modern zaman tüketicisi, endüstri pazarı ve teknoloji anlayışları, sosyal medyanın satın alma kararları üzerindeki gücü, en son yenilikler ve sürdürülebilirlik çabaları hakkında katılımcılara önemli bilgiler aktardılar.

INVISTA Pazarlama Bölümü İdari Başkan Yardımcısı Serge Vigouroux, “LYCRA Fusion elyaf ile kadınlara çoraplarındaki kaçmalara elveda demelerine yardımcı olmaktan ötürü çok mutluyuz.  Bu zorlu ekonomik iklimde bir yenilik lanse etmek ve üst düzey bir etkinliğe ev sahipliği yapmak, INVISTA’nın endüstriyi desteklemeye olan bağlılığını gösteriyor.  Verona’daki etkinliğin arkasındaki yatırım bu anlamda önem teşkil etmektedir. Bununla birlikte INVISTA, endüstriye yön veren isimleri bir araya getirip önemli bilgiler sunarak, etkinliğin küresel bir başarı haline gelmesini sağlamıştır,” diyerek, yeni inovasyon ve LYCRA fibre MOVES konusundaki düşüncelerini paylaştı.



--
Yeni İç Giyim Adresiniz
http://www.sivas.mlm-future.com/shop.php?lang=tr&cms_nav_id=147
---------------------------------------------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali