28 Temmuz 2009

Yalova Çiftliköy Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

T.C. YALOVA İLİ ÇİFTLİKKÖY İLÇESİ
BELEDİYE BAŞKANLIĞI 'NDAN

İLAN

Yalova ili Çiftlikköy ilçesi Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere, 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren, İtfaiye Yönetmeliğinin 15,16 ve 17. maddelerine istinaden, Başkanlığımızda münhal bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, âdeti, KPSS taban puanı ve türü belirtilen itfaiye eri kadrosuna; Merkezi sınavdan (KPSS) belirlenen aşağıdaki taban puanı alıp başkanlığımıza müracaat eden adaylar arasından, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınava çağırılacaktır.

sınıfı kadro unvanı derecesi adedi taban puan cinsiyeti eğitim durumu
GİH İtfaiye Eri 11 3 50 E/K 4 yıllık fakülte mezunu
GİH İtfaiye Eri 11 6 50 E/K 2 yıllık yüksek okul mezunu
GİH İtfaiye Eri 11 6 50 E/K lise ve dengi okul mezunu


1- Türk Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini saklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

4- Kadın/Erkek olmak,

5- Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,


6- Tartılma ve ölçülme aç karnına soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 m.,bayanlarda 1,60 m boyunda olmak., boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 15 kg dan fazla fark olmamak ve kilo tespitleri Yalova Devlet Hastanesi tarafından yapılarak onaylanacaktır.

7- Eğitim durumu itibariyle, Yüksek Okul Mezunu, İki yıllık Yüksek okul mezunu ve Lise ve dengi okul mezunu olmak. (Yurtdışından mezun olanların denkliği YÖK tarafından onaylanmış olmak.)

8- Son başvuru tarihi olan 04/08/2009 tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak,

9-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2008 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve yukarıda belirtilen puan türleri itibariyle 100 tam puan üzerinden 50 puan almış olmak,

10-Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi memur olarak çalışıyor olarak,
çalışıyor olmamak

11-Görevini devamlı yapmasına engel olacak bir durumu olmamak,

SÖZLÜ MÜLAKAT KONULARI

1 - Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

2 - Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

3 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

4 - Mahalli İdareler ile İlgili Temel Mevzuat,

5 - Genel Kültür, BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

1-Başvurular 03/08/2009 pazartesi günü saat 09.30 da başlayıp, 04/08/2009 salı günü saat 16.30 da sona erecektir. Başvurular Yalova ili, Çiftlikköy ilçesi Çiftlikköy Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında Yazı işlerine şahsen yapılacak olup, posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

2 - Yazı işlerimizce adaylara başvuru formu verilecek olup aday tarafından eksiksiz ve okunaklı şekilde tükenmez kalem ile doldurulmak suretiyle 1 adet fotoğraf yapıştırılacaktır. Başvurusunu yapan adayların eksik bilgi ve belgelerle yada nitelikleri uygun olmadığı sonradan tespit edilen başvurular idaremizce değerlendirilmeye alınmayacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

3- Sınava katılma şartlarını taşıyan adaylara Yazı işlerimizce 14/08/2009 günü sınava giriş belgesi verilecektir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-T.C. Vatandaşlık No lu Nüfus cüzdan fotokopisi,

2-Öğrenim durumunu gösterir belgenin fotokopisi, (Diplomanın aslı başvuru esnasında adayın yanında bulunacaktır.)

3-Sabıka Kaydı olmadığına dair belge, (Son bir ay içinde alınmış olacak)

4-Son üç ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf,

5-KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi, (Belgenin aslı başvuru esnasında adayın yanında bulunacaktır.)

6-Boy ve Kilo Tespitine ilişkin resmi sağlık kurumlarından alınan rapor (Yalova İlinden).

7-Askerlikle ilişiği olmadığına dair veya tecilli olduğuna dair beyan

8-Adaylar tarafından doldurulacak olan Başvuru formu ( Boş Başvuru formu örneği kurumdan temin edilecektir.)

SINAV YERİ VE SAATİ


Sınav Çiftlikköy Belediye Başkanlığı Meclis Salonunda 20/08/2009 Pazartesi günü saat: 14.00'de sözlü olarak yapılacaktır.

SINAV ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME

1 - Sözlü sınavlar duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar.

2-Sözlü sınavda değerlendirme, 100 tam puan üzerinden yapılır. Değerlendirme sonucunda, belirtilen puanın altına düşmemek kaydıyla en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve kadro sayısının yarısı kadar (yarımlar tama iblağ olunur) yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

3-Memuriyete girişe esas teşkil edecek sözlü sınav sonucu, kurum sınavı başarı puanının %50'si ile KPSS puanının %50'si alınmak suretiyle belirlenir. Sınavında başarılı olabilmek için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak şarttır. S«ıav sonuçları, başarı sırasına göre belediye ilan tahtasında ilan edilir ve kazananlara yazılı olarak bildirilir.

4-Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılır.

5 - Başvuru sırasında istenilen belgeler eksik teslim edilirse, sınava çağrılmaz.

6 - Sınav komisyonu sınavı iptal edebilir ve durum sınava girecek adaylara bildirilir. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunların atamaları yapılmaz. Durumları tespit edilenlerin atamaları yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali