31 Temmuz 2009

Sivas 4 Eylül Stadı yenilendi

Sivas 4 Eylül Stadı yenilendiÜlkemizi Şampiyonlar Liginde temsil etme hakkı kazandıktan sonra ligin bitmesi ile birlikte tadilata alınan Sivasspor'un maçlarını oynayadığı 4 Eylül Stadı'ındaki inşaat çalışmaları sona erdi.

Sivasspor Asbaşkanı Mehmet Ali Topal, "Sivasspor'a yakışan Avrupayi bir stat yaptık" dedi.

2008-2009 sezonunun bitmesinin ardından tadilata alınan ve yaklaşık 2 aydır 100 kişilik bir grup tarafından gece gündüz çalışılan statta inşaat çalışmaları sona erdi. Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazandıktan sonra tadilata alınan Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'ndaki tribün saha içerisindeki ve dışarısındaki inşaat çalışmaları sona erdi. Yapılan çalışmalar sonucunda stadın zemini alttan ısıtmalı hale getirilerek, yeni çim döşendi. VİP, basın ve misafir takım tribünlerini yenilendi. Soyunma odaları, hakem odaları, basın toplantı odası, doping kontrol odası gibi bölümler yeniden yaplıdı. Şeref türübünü üzeri kapatılan stada dört yüz metrekarelik kafeterya yapıldı. Stadın inşaat çalışmalarını yapan Sivasspor Asbaşkan Mehmet Ali Topal, "Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımız için 2 ay önce stadımızı tadilata almıştık. Stadımızın zeminini altan ısıtma yaptık. Şeref türübünü üzerini kapatarak araka tarafa geniş bir cafeterya yaptık. Şeref türübünündeki koltukları komple değştik. Bir Avrupa takımına yakışacak bir stat haline getirdik. Ve yaklaşık 100 kişiyle gece gündüz yaptığımız çalışmalarımız bitti. Yarında temizlik yapılacak ve Anderlecht maçı stadımızda oynanacak" diye konuştu.

4 Eylül Stadı'nda yapılan çalışmaları inceleyen ve stada tam not veren başkan Mecnun Otyakmaz ile yöneticiler Mehmet Oflaz, Fikret Ünsal, Faruk Taşseten dün stadın son halini gezerek yetkililerden bilgi aldılar. Yapılan yenileme çalışmaları için yaklaşık 2 Milyon TL harcama yapıldığı öğrenildi.


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali