22 Temmuz 2009

Pınar'dan Limonata Ve Tropik Meyve Suyu

http://www.haberciniz.biz/images/news/pinardan-limonata-ve-tropik-meyve-suyu-53872.jpg
İZMİR (İHA) - Türkiye'nin öncü gıda markası Pınar, tüm ürünlerinde olduğu gibi meyve suyunda da iddiasını sürdürüyor. Tam 25 yıldır meyveden gelen sağlık ve gerçek lezzeti, en doğal haliyle bizlere ulaştıran Pınar Meyve Suları, şimdi de yaz döneminin bunaltıcı sıcağında serinlemek isteyenlere Limonata ve Tropik çeşitleriyle sağlıklı alternatifler sunuyor.

Her zaman tüketici istek ve ihtiyaçlarına cevap veren Pınar, sağlık, yenilik ve lezzeti bir arada sunuyor. Yaz aylarının vazgeçilmezi, geleneksel tadın yeniden keşfi limonata, Pınar güvencesi ve kalitesiyle, raflarda yerini alır almaz limonata severlerin vazgeçilmezi oldu bile.

Pınar kalite ve güvencesi ile üretilen ve Haziran ayında 1 litrelik karton kutusuyla raflarda yerini alan Pınar Limonata ve Tropik, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Herkesin beğenisine uygun bir lezzetin olduğu Pınar Meyve Suları'nda; vişne, şeftali, kayısı ve portakal nektarı tüketicilerin en çok sevdiği çeşitler arasında yerini alırken, ayrıca Türk tüketicisinin damak zevkini göz önüne alarak beğenilen tüm çeşitlerin bir arada sunulduğu Pınar'a özel Pınar Akdeniz Karışık Meyve Nektarı da farklılaşan bir ürün olarak dikkat çekiyor.

Yüzde 100 gerçek meyve lezzetini ve saflığını arayanları da unutmayan Pınar; gerçek elma ve portakal lezzetini yüzde 100 Elma Suyu ve yüzde 100 Portakal Suyu ile tüketicilere ulaştırıyor.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali