31 Temmuz 2009

Bilecik Üniversitesine Daimi Statüde Profesör ve Doçent alınacaktır

İlan Grubunda enson güncel ilanları bulabilirsiniz. Üye olarak ilanlara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Hertürlü iş ilanı, akademik ilanlar, basın duyuruları, topluluk duyuruları gibi toplumun geneline hitap eden duyuruları yayınlıyoruz...

http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Bilecik Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversitemiz Senatosu tarafından tespit edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görülerek yayımlanan (http://turkuaz.yok.gov.tr/AkademikDuyuru/files/b5e948517433e7d37e452a05a34b1212.doc) Bilecik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Yönergesi'ndeki koşullara göre Daimi Statüde Profesör ve Doçent alınacaktır.

PROFESÖR kadrosuna başvuracak adayların Başvuru Formu'na özgeçmiş, noterden tasdikli doçentlik belgesi (yurtdışından almış oldukları diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şartıyla), yayın listesi, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosyayı da ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına teslim edeceklerdir.

DOÇENT kadrosuna başvuracak adayların; Başvuru Formu'na, özgeçmiş, 2 (iki) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, askerlik durum belgesi, doktora ve doçentlik belgesi (yurtdışından almış oldukları diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şartıyla), yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) adet dosya ile birlikte Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına teslim edeceklerdir.

Doçent kadrolarına Profesörler başvuramazlar.

Müracaatlar, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde kabul edilecektir.

Başvuru esnasında, doktora, doçentlik belgesi, yabancı dil belgesi, askerlik durum belgesi ve istenilen diğer belgelerin aslı veya noter onaylı suretlerinin olması gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ve ayrıntılı Hizmet Belgesi'ni başvuru belgesine ekleyeceklerdir.

Tüm adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesi'nde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Belirtilen şartları taşımayanlar, süresi içerisinde başvurmayanlar ve posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru evrakları iade edilmeyecektir. Duyurulur.

 

Birimi

Bölümü

Kadro Unvanı

Kadro Derecesi

Adet

Açıklama

Fen-Edebiyat Fakültesi

Matematik

Profesör

1

1

Geometri Alanında Çalışmaları Olmak

Fen-Edebiyat Fakültesi

Coğrafya

Profesör

1

1

Beşeri Coğrafya Alanında Çalışmaları Olmak

Fen-Edebiyat Fakültesi

Coğrafya

Doçent

1

1

İktisadi Coğrafya Alanında Çalışmaları Olmak

Fen-Edebiyat Fakültesi.

Türk Dili ve Edebiyatı

Profesör

1

1

Türk Lehçeleri Alanında Çalışmaları Olmak


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali