29 Mayıs 2009

Pazarcık Belediyesi eski hükümlü (şoför) alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürlüğünden:

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi alınacaktır. Talebe durumu uyanların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/ Şube Müdürlüklerine veya www.iskur.gov.tr.İnternet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Sosyal Durumu Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Kahramanmaraş İl Müdürlüğü Pazarcık Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Şoför (Yük Taşıma) 1 İlköğretim Mezunu (İlkokul-Ortaokul) En az 5 yıllık E sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak.

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine:

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlüklerine şahsen müracaat ederek başvurabilecekleri gibi internet üzerinden de başvuru yapabileceklerdir.

- Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamukurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir. Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenemeyecektir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile veya hafta sonu tatiline rastladığında bir sonraki işgünü içerisinde müracaat edebileceklerdir.

- İlgili Kamu Kurum ve kuruluşunca Türkiye İş Kurumunun gönderdiği listeler esas alınmak suretiyle talep sayısının iki katını geçmeyecek şekilde Noter huzurunda Kur'a çekimi yapılacaktır. Ayrıca, İl Müdürlüğünce Bakanlar Kurulu kararı ile öncelikli gönderilme ve/veya işe alınma hakkına sahip bulunup talep şartlarına uygun olanlardan da açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda belirleme yapılacaktır.

- Kura yeri ve tarihi daha sonra tüm İşkur İl ve Şube Müdürlüklerine bildirilecektir. Talebe başvuru yapanlar kuranın yeri ve tarihi hakkında İşkur İl ve Şube Müdürlüklerinden bilgi alabilirler.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali