15 Haziran 2009

Uzaylıların dünyaya geleceği tarih

'Tanrının Arabaları'nın yazarı Daniken UFO kongresi için İstanbul'daydı... Uzaylıların dünyaya geleceği tarihi ay gün yıl olarak verdi.

4. Uluslarası UFO Kongresi İstanbul'da başladı. Kongre'nin en önemli katılımcısı ünlü UFO Bilimcisi,"Tanrıların Arabaları" kitabının yazarı Erich Von Daniken oldu. Daniken yaptığı konuşmada ''Dünya dışı varlıklar Orta Amerika'daki eski bir kültür olan Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de dünyaya gelecekler. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir.'' dedi

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Kumburgaz'da Mayıs ayında çekildiği ileri sürülen ve “UFO” olduğu iddia edilen görüntülerin bu konuda en şüpheci olanları bile ikna etmeyi başardığını söyledi.
Akdoğan, özellikle UFO'ların özellikle 1. ve 2. Dünya savaşları sırasında savaş uçağı pilotlarınca çok gözlemlendiğini ve Adolf Hitler'in bile bu konuda araştırma yapmaları için bilim adamlarını görevlendirdiğini anlattı.

UZAYLILAR TEKNOLJİMİZİ KAYGIYLA İZLİYOR

“Dünya dışındaki varlıkların, atom silahı ve kimyasal silahların geliştirilmesi nedeniyle dünyadaki teknolojik gelişmeleri kaygıyla izledikleri”ni ileri süren Akdoğan, UFO gerçeğini herkesin kabul etmesi gerektiğini söyledi.

Akdoğan, “Türk Hava Kuvvetleri ve MİT bünyesinde UFO masası var. NASA'da da çok önemli bilgiler mevcut. UFO konusunda gizlilik politikası artık bitirilmeli. Dünyada yaşayan 6 milyar civarında insan başka gezegenlerde zeki varlıklar olduğu gerçeğini bilmeli” diye konuştu.

“ONLARIN DA KAFALARI, BACAKLARI VAR''

Kongreye katılan araştırmacı yazar Erich Von Daniken ise şöyle konuştu: ''Dünya dışı varlıklar Orta Amerika'daki eski bir kültür olan Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de dünyaya gelecekler. Bu tarihten birkaç yıl önce veya sonra olabilir.'' Daniken, “Bize mi benzeyecekler?” sorusu üzerine şunları kaydetti: “Teoriye göre aynı biçimde olmayacak. Dünya dışı varlıklar enerjinin bir formu, belki uçan fil bile olabilir. Ancak başka bir teoriye göre bize benzeyen birçok dünya dışı varlık bulabiliriz. İnsan benzeri tipler. Büyük gözleri ve birçok parmakları olmayacak belki, ama bir kafaları, göğüsleri ve bacakları var. Bence dünya dışı varlıklar bize dostça davranacak yardım edecekler. Geçmişte onlar insanlığa öğretmen gibi davrandılar. Bunları uzay kovboyları gibi de düşünmeyin ama onlardan bir şeyler öğreneceğiz.”


Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali