30 Haziran 2009

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”a, 28/06/2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2007/12251 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile ek madde konulan Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara göre Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla personel istihdamı yapılacaktır.

POZİSYON UNVANI SAYI
HEMŞİRE 10
FİZYOTERAPİST 1
Diğer Sağlık Personeli;
SAĞLIK İDARECİSİ 1
SAĞLIK YÖNETİCİSİ 1
SAĞLIK TEKNİKERİ 2
SAĞLIK TEKNİKERİ 1
SAĞLIK MEMURU 1

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

2- Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

3- Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.

4- Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5- Alım yapılacak branşlarda belirlenen öğrenim düzeyinden mezun olmak.

6- Daha önceden kurumumuzda çalışırken tarafımızca iş akdi fesh edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR

1- Hemşire kadroları için; Hemşirelik lisans programından mezun olmak.

2- Fizyoterapist kadrosu için; Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Lisans Programından mezun olmak.

Diğer Sağlık Personeli;

3- Sağlık İdarecisi kadrosu için; Sağlık İdaresi Bölümü Lisans programından mezun olmak.(Hastane Acil Servisinde en az 1 yıl çalıştığını belgelemek) (bay eleman alınacaktır)

4- Sağlık Yöneticisi kadrosu için; Sağlık Yönetimi Bölümü Lisans Programından mezun olmak. (Hastane Acil Servisinde en az 6 ay çalıştığını belgelemek) (bay eleman alınacaktır)

5- Sağlık Teknikeri kadroları için; İş ve Uğraş Terapisi Bölümü Önlisans programından mezun olmak.

6- Sağlık Teknikeri kadrosu için; Odyometri veya Odiometri Bölümü Önlisans programından mezun olmak.

7- Sağlık Memuru kadrosu için; Sağlık Memurluğu Lisans programından veya Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu Bölümü mezunu olmak. (Anjio Laboratuarında çalıştırılacaktır)

Başvuru için gerekli belgeler

1- 2008 yılı KPSS sonuç belgesi fotokopisi

2- Nüfuz cüzdan fotokopisi

3- 1 adet resim

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Adayların, ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 inci günü mesai bitimine kadar Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ Personel Bürosuna başvurmaları gerekmektedir.

¨ Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

¨ Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup, söz konusu iş talepleri hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali