23 Haziran 2009

IGEDER'den Tarih Ögretmenleri Zirvesi ve Ögretmenim Sempozyu: Bildirilerinizi Bekliyoruz...

Kimden: GÖNÜLLÜ ÖĞRETMEN ZÜMRELERİ <igederzumre@gmail.com>

tarih.jpg ogretmenim_sempozyumu.jpg
Merhaba Öğretmenim!
İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) Şimdiye kadar yaptığı her çalışmada öğretmeni merkeze almıştır. İGEDER Türkiye’nin en önemli gündeminin “Eğitim – Öğretim” olması gerektiğini iddia etmektedir. Bu iddia doğrultusunda 25 Nisan 2009’da gerçekleştirilen Sınıf Öğretmenleri Zirvesi ve 23 Mayıs 2009’da gerçekleştirilen Türkçe ve Edebiyat Öğretmenleri Zirvesi ülkemizde bir ilk olma özelliği taşımaktadır.
Öğretmen zirvelerinin üçüncüsü TARİH öğretmenlerine yöneliktir.
Tüm okullarımızdaki Tarih öğretmenlerimizi zirvemize 31 EKİM 2009'da düzenlenecek olan zirvemize tebliğ göndererek katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Devamı ve Tebliğ Özet Başvurusu için Tıklayınız...
Eğitim ve öğretimin önemini gündeme taşıyacak yegâne kitlenin öğretmenler olduğu düşüncesinden hareketle çalışmalarına devam eden İGEDER, Kasım ayında da bir “Öğretmenim Sempozyumu” düzenleme kararı almıştır.
Bu bağlamda ülkemizin herhangi bir okulunda görev yapmış veya yapmakta olan öğretmenleri sempozyum davetine icabet etmeye çağırmaktayız. Ağırlıklı olarak öğretmenlik uygulamalarını paylaşacakları, ancak eğitime dair her şeyin ele alınabileceği bu sempozyumda genel başlıklar şöyle sıralanmıştır:
Devamı ve Bildiri Önerisi Özet Başvurusu için Tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali