29 Nisan 2009

Rus müzik grubu klip çekimini Antalya'da yaptı

Rus müzik grubu Music Of Roof Rock Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesi Apollon Tapınağı önünde klip çekti.

Grup, 'Düş Yorgunu' ve 'Bahara Özlem' şarkılarının klip çekimlerini Side Antik Kent'te yaptı. Moskova'dan 9 günlük tatil için Antalya'ya gelen müzik grubu Side'ye hayran kaldı.

Music Of Roof (Muzika Krysc) solisti Svetlana Vedrashko, çektikleri görüntüleri 20 Mayıs'tan itibaren Rusya, Ukrayna, Baltık ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri televizyonlarında yayınlayacaklarını söyledi.

Side'nin tarihi ve doğal güzelliğinden etkilendikleri için 2 parçanın müzik klibini turistik şehirde çekmeyi uygun bulduklarını belirten Vedrashko, Side Antik Tiyatro, Devlet Agorası ve Roma Kütüphanesi, plaj, Apollon ve Men Tapınağı'nda çekim yaptıklarını ifade etti.

Vedrashko, "Müzik grubu halinde ilk defa Antalya'ya tatile geldik. Side'nin tarihi ve doğal güzelliği bizi büyüledi. Bahara Özlem parçasının klibini Selge Antik Kent'te yapacaktık. Uzak olduğu için gidemedik." diye konuştu.

Vedrashko, grup olarak Türk pop müzik sanatçısı Tarkan hayranı olduklarını kaydetti.

Moskova Üniversitesi Müzikoloji Bölümü'nde okurken okul bitirme tezini Anadolu Rock Müziği üzerine yaptığını belirten görüntü yönetmeni ve vokalist Olga Karashova da Cem Karaca, Fikret Kızılok, Barış Manço, Cahit Berkay ve Erkin Koray hayranı olduğunu söyledi.

Fikret Kızılok'un Zaman Zaman, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Sevda Çiçeği, Cem Karaca'nın Tamirci Çırağı, Namus Belası, Delikanlı Sevdası, Barış Manço'nun Dağlar Dağlar, Kara Sevda ve Erkin Koray'ın Feshupanallah ve Arap Saçı şarkılarını Rusça söyleyeceklerini söyledi.

Karashova, Türk Rock müziğinde Haluk Levent ile Şebnem Ferahı başarılı bulduklarını dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali