29 Nisan 2009

BRT Resim Yarışması" bugün

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu tarafından geleneksel olarak düzenlenen “BRT Çocuklar arası Resim Yarışması”nın 13’üncüsü bugün yapılıyor.

BRTK Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre Deniz Plaza’nın katkılarıyla düzenlenecek olan yarışma saat 14.00’te başlayacak.
Yarışma “ana sınıflar”; “1., 2. ve 3. sınıflar” ile “4. ve 5. sınıflar” olmak üzere 3 ayrı kategoride yapılacak. Yarışma Lefkoşa’da Şehit Ertuğrul İlkokulu, Şehit Doğan Ahmet İlkokulu, 9 Eylül İlkokulu, Yeniyüzyıl Anaokulu; Gazimağusa’da Polatpaşa İlkokulu, Şehit Zeki Salih İlkokulu, Akdoğan İlkokulu, Geçitkale İlkokulu, Eşref Bitlis İlkokulu; Girne’de 23 Nisan İlkokulu, Şehit Hasan Cafer İlkokulu; Güzelyurt’ta Kurtuluş İlkokulu, Yeşilyurt İlkokulu; İskele’de Şehit İlker Karter İlkokulu, Yenierenköy İlkokulu, Mehmetçik İlkokulu’nda yer alacak.
Yarışma konuları, yarışma başlangıcında çocuklara verilecek. Pastel boyaları çocuklar beraberinde götürecek, kartonlar ise yarışmanın sponsoru Deniz Plaza tarafından dağıtılacak.
Yarışmaya katılan çocukların resimleri, daha sonra düzenlenecek olan ve dereceye giren çocukların ödüllerinin ve armağanlarının dağıtılacağı törende sergilenecek.
Bu yılki BRT Çocuklar arası Resim Yarışmasında Deniz Plaza tarafından her kategorideki birincilere 300, ikincilere 250, üçüncülere 200 Türk Lirası tutarındaki alışveriş çekleri verilecek, ayrıca mansiyon ödülü almaya hak kazanan çocuklara da çeşitli armağanlar verilecek.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali