30 Nisan 2009

Hollanda Yaşanan Kaza ve Görüntüleri

Hollanda'da 30 Nisan Kraliçe Günü kutlamaları sırasında Apeldoorn kentinde Kraliyet ailesinin de katıldığı törenlerde bir otomobil hızla kalabalığın arasına girdi. Kuşkulu kazada 2 kişinin öldüğü, 6'sı ağır 23 kişinin yaralandığı bildirildi.
Öğle saatlerinde Kraliyet ailesini taşıyan üstü açık otobüsün kent merkezinden Loolaan caddesinde eski Kraliyet Sarayına doğru gidişi sırasında, otobüsün geçmesinin hemen ardından, siyah renkli bir otomobil, kutlamaları seyreden kalabalığın içine daldı. Otomobilin, Kraliyet ailesini taşıyan otobüsün geçmesinin bir kaç saniye sonrasında kalabalığa girmesi, otobüsün hedef alınmış olabileceği kuşkularına yol açtı. Ancak böyle bir amacın olup olmadığının henüz bilinmediği, sürücünün yaralı olarak gözaltına alındığı, sorgulamasının sürdüğü belirtildi.
Olayın ardından kentte Kraliyet ailesinin da katılacağı kutlamaların kalan bölümünün iptal edildiği açıklandı. İlerleyen saatlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla, olayla ilgili ayrıntılı bilgi verileceği kaydedildi.
Korkunç kazadan kareler için tıklayın...

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali