19 Şubat 2010

Puma'dan cep telefonu

Puma'dan cep  telefonuÜnlü spor markası Puma da cep telefonu işine girdi: Peki ama bu cebi kim üretecek; neler sunacak.

Sagem yeni telefonunu beklenmedik bir partner ile birlikte geliştirdi. Özellikle sporcuların ilgisini çekmesi umut edilen bu yeni telefonda Sagem'in ünlü spor markası Puma ile iş birliğine gitmesinin sebebi ise bu özel pazara yönelik daha işlevsel bir telefon sunabilme isteği. Sagem'e göre bu işbirliği ile üretilen yeni telefon: "Hem dijital, hem de fiziksel olarak daha aktif bir yaşam tarzını destekliyor".
Bu yeni telefonda Puma'nın katkısı sadece logosu değil. Telefonun özellikleri arasında sporcuların ilgisini çekebilecek birkaç uygulama da yer alıyor. Bunlardan ilki bir adım ölçer. Bunun yanı sıra üzerinde GPS takip ünitesi özellikle doğa sporları ile ilgilenenlerin yollarını bulmak için kullanabilecekleri bir özellik. Kronometresi ise bir sporcunun ihtiyaçlarına göre özel olarak geliştirilmiş. Bunun yanı sıra uzun koşularda can sıkıntısını engellemek için müzik çalar ve FM radyo alıcısı da yine Sagem'in Puma telefonunun standart özellikleri arasında.
2,8 inçlik dokunmatik ekranı, 3,2 megapiksel kamerası, LED flaşsı, VGA video kamerası da bulunan telefonun ağırlığı ise sadece 115 gram. Telefonun Nisan ayında Avrupa'da piyasaya çıkması bekleniyor.hürriyet

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali