25 Şubat 2010

Hepsini tek siteden yönetin

Twitter, Facebook, Flickr, Digg, Vimeo ve diğerleri... Hepsi tek bir çatı altında, üstelik Türkçe...

Önde gelen sosyal ağ sitelerinin kullanıcı sayıları milyonlar ile ölçülüyor. Her gün bu milyonlarca kişi farklı sitelerde paylaşımlarda bulunuyor, ilgisini çeken kişilerin paylaşımlarını takip ediyor ve bu paylaşımlar ile ilgili yorumlarını yayınlıyorlar. Ama iş yavaş yavaş çığırından çıkmaya başladı. Takip edilmesi gereken sitelerin sayısının artması, kullanıcıların bu uçsuz bucaksız sosyal ağ içerisinde yollarını kaybetmelerine yol açıyor.

Nsyght adlı ücretsiz site ise kullanıcıların sosyal ağ sitelerinde yollarını bulmasına yardımcı olmayı hedefleyen gerçek zamanlı bir sosyal veri toplama servisi sunuyor. Gelişmiş bir yapıya sahip olan Nysight yardımıyla, kullanıcısı olduğunuz sosyal ağları tek bir çatı altından takip edebilisiniz.

Nsyght bağlantı çözümleme becerisi sayesinde birbirinden bağımsız platformlarda paylaşılan bağlantıları çözümleyebilerek, aynı olanları eşleştirebiliyor. Bu sayede hızla çoğalan bilgi kirliliğinin de önüne geçilmiş oluyor.

4 kişilik bir ekibin geliştirdiği Nsyght 'ın üç üyesinin Türk olması ise, dünya çapında ses getiren bu servisin bizim açımızdan diğer bir ilgi çekici boyutu. Üstelik Türkiye'den de büyük ilgi gören Nsyght artık İngilizce'nin yanın sıra Türkçe de hizmet veriyor.

Nsyght'ı www.nsyght.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

--
MLM Future Facebook Grubuna Herkesi Paylaşımları İle Birlikte Bekliyoruz.

http://www.facebook.com/group.php?gid=470195430555
----------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm Alem Burada
http://aleminportali.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali