15 Eylül 2009

Toshiba LED SV Serisi

Toshiba TV Portföyünü LED SV Serisi ile Genişletiyor.

REGZA SV Serisin de yüksek kalitede resim, kullanım kolaylığı ve enerji tasarrufu bir arada.

Enerji tüketiminden tasarruf eden LED teknolojisi ile yüksek kalitede de görüntü keyfi 2 yeni Toshiba LED TV modeli olan 46SV685D ve 55SV685D Cebit 2009 ile birlikte piyasa da olacak.

Toshiba en yüksek kalitede görüntüye ulaşabilmek için sürekli teknolojiler geliştirmektedir.

Enerji tüketiminde tasarrufun dışında iki yeni teknolojide Regza SV serisinde buluşuyor. “Toshiba Local Dimming Technologie” ve “Regza Accurate Dimming”. Bu iki teknoloji her karedeki ışığı resimlerin içeriklerine göre ayarlayabilir bir teknolojidir. Bu teknolojiler sayesinde gerçek siyah ve 2.000.000:1 dinamik kontrast elde edilir.

“Active-Vision M200HD” hareket teknolojisi ile arka ışığı 8 kat daha hızlı tarayarak resimlerin daha gerçekçi görünmesini sağlayacaktır.

SV Serisi Full HD özelliğine sahiptir ayrıca “Resolution+” özelliği ile SD görüntüleri, HD görüntüsüne yakın bir kaliteye yükseltir.

“Active Vision M200HD” ve “Resolution+”, Toshiba’nın işlemci cipi “MetaBrain”de bir araya gelmiştir. MetaBrain görüntü işlemci aynı zamanda “AutoView” ve “Dolby Volume” özelliklerine de sahiptir.

Kolay kullanım – otomatik resim ve ses ayarları

AutoView özelliği otomatik olarak görüntü ayarlarını yapar. Çevresel bütün özellikleri algılayarak, kullanıcının müdahalesine gerek kalmadan düzenleyen bir sensöre sahiptir. Bir SV serisi modeli kullanıcısı sahip olabileceği maksimum resim kalitesine parmagını bile kıpırtatmadan sahip olur.
“Dolby Volume” kanl değiştirirken oluşabilecek ses farklılıklarını süzer ve sabit bir seviyede tutar.

Bütün bu otomatik ayarların yanı sıra bazı ayarlarda manuel olarak yapılmalıdır. Kumanda üzerinden de bu ayarları Quick menü düğmesine basarak yapabilirsiniz.

Bağlantı modern teknolojinin anahtarı

Günümüzde TV tek başına kullanılmamakta ve dolayısı ile diğer multimedya cihazlarına bağlanabilir olması en önemli faktörlerden biri.Bu nedenle SV serisi bağlantı ile ilgili geniş özellikler sunmakta: DLNA Televizyonları ev ağına bağlayarak fotografları görüntülemeye, müzik ve filmleri DLNA server üzerinde tutmaya yarar. SV serisi bilgisayar ile hemen bağlantı kurabilecek bir yazılım ile birlikte gelir. Bu yazılım aynı zamanda bir çok medya formatını görüntülünebilir bir formata eş zamanlı olarak çevirir. “USB-Pro” sayesinde MP3 dsoyaları, JPEG fotografları ve DivX kodlu klipleri görüntüleyebilir. SD kart girişi, 2 Scart portu, subwoofer çıkışı ve 4 HDMI (High Definition Multimedia Interface) portu ile geniş bağlantı seçeneğine sahiptir.

DVB-T ve DVB-C dışında, HD (H.264) tipindeki sinyallerde desteklenir.

Çevre koruma için enerji tasarrufu

LED teknolojisi CCFLye oranla çok daha az enerji tüketmektedir. “Local Dimming” özelliği sayesinde karanlık olan alanların gösterim esnasında yadınlatılmasını yada tam tersini sağlar. Her zaman çok aydınlık olan bir seçenekte kullanmak çok fazla enerji tüketimine neden olacağı için bu özellik sayesinde enerji tüketimi en aza inecektir. Toshiba SV Serisi enerji tasarufu düğmesine (eco buton)sahiptir. Bu sayede enerji tasarrufu otomatik olarak sağlanmaktadır.

Göz alıcı tasarım

Yeni “Deep Lagoon” tasarımı Toshiba TV’leri için bir dönüm noktasıdır. En üst kalite malzemelerin kullanıldığı seride, derinlik ve şeffaflık hissi veren tasarım mevcuttur. Diğer bir özellik ise çerçevesindeki gümüş renk ile renklendirilmiş tasarımıdır.

Teknik Özellikler
• Full HD (1,920x1,080) Panel
• LED Local Dimming
• Regza Accurate Dimming
• Dinamik kontrast 2.000,000:1
• “ActiveVision M200HD”
• “Meta-Brain”
• “Resolution+”
• “AutoView”
• “Dolby Volume”
• “Audyssey EQ”
• DLNA network
• 4x HDMI, USB, SD cards
• Enerji tasarrufu
• IDVB-T, DVB-C, aynı zamanda HD (H.264)
• “Deep Lagoon” design
• 46 ve 55 inch

--
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali