27 Eylül 2009

Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı öz gelirlerinden ücretleri ödenmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

Pozisyon Sayı
Büro Personeli (Lisans) 2
Büro Personeli (Önlisans) 5
Destek Personeli ( Garson ) 12
Destek Personeli ( Aşçı ) 8
Destek Personeli (Dozer Operatörü) 1
Destek Personeli ( Mini Yükleyici) 1
Diyetisyen 1
Tekniker 1
Sağlık Teknikeri 3
Röntgen Teknisyeni 1

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

(1) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

(2) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

(3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak,

(4) 1 Ocak 1974 ve sonrası doğumlu olmak, (Diyetisyen hariç)

(5) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

(6) Haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde belirlenecek saatlerde görev yapma ( gece dâhil ) şartını kabul etmek.

ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR

(1) a) Büro Personeli (Lisans) Pozisyonu İçin; Üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programından mezun olmak. KPDS sınavından en az B düzeyinde İngilizceden başarılı olduğunu, geçerlilik süresi dolmamış sınav sonucu ile belgelemek.

b) Büro Personeli (Önlisans) Pozisyonu İçin; Üniversitelerin büro yönetimi ve sekreterlik, Halkla İlişkiler, İşletme ve muhasebe Önlisans programlarının birinden mezun olmak.

(2) Destek Personeli ( Garson ) Pozisyonu İçin; Turizm ve Otelcilik meslek lisesi mezunu olmak veya Lise mezunu olup, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Garson Bonservisine sahip olmak.

(3) Destek Personeli ( Aşçı ) Pozisyonu İçin; Aşçılık Meslek lisesi veya Turizm ve Otelcilik meslek lisesi mezunu veya Lise mezunu olup, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Aşçı Bonservisine sahip olmak.

(4) a) Destek Personeli (Dozer Operatörü) Pozisyonu İçin; Lise mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İş Makineleri kullanım Bonservis sahibi olup, G Sınıfı ehliyet sahibi olmak. Dozer kullanımı, bakımı ve onarım deneyimi ile bu işleri yürütebilecek bilgi, belge ve donanıma sahip olmak. Çalıştığı makinelerde çıkan arızaya anında müdahale yeteneği olmak.

b) Destek Personeli (Mini Yükleyici) Pozisyonu İçin; Lise mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İş Makineleri Bonservis sahibi olup, G Sınıfı ehliyet sahibi olmak. Mini Yükleyici kullanımı, bakımı ve onarım deneyimi ile bu işleri yürütebilecek bilgi, belge ve donanıma sahip olmak. Çalıştığı makinelerde çıkan arızaya anında müdahale yeteneği olmak.

(5) Diyetisyen Pozisyonu İçin; Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olmak. ( Bu pozisyon için başvuracakların alanında yüksek lisans yapmış olması ve üniversite öğrencileri üzerinde beslenme ve etkileri konusunda eğitimli olmaları gerekmektedir. Üniversitemizde kafeteryalar ile Öğrenci ve Personel yemekhaneleri, öğrenci yurtları ve kantinlerinde akşam ve resmi tatillerde dahil olmak üzere vardiyalı olarak çalıştırılacaklardır.)

(6) Tekniker Pozisyonu İçin; Üniversitelerin Meslek Yüksekokulu Elektrik önlisans programından “Tekniker” unvanı ile mezun olmak. Baskı makineleri kullanımı, bakımı ve onarım deneyimi ile bu işleri yürütebilecek bilgi, belge ve donanıma sahip olduğunu belgelemek.

(7) Sağlık Teknikeri Pozisyonu için; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Acil Bakım, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği Bölümü mezunu olmak.

(8) Röntgen Teknisyeni Pozisyonu İçin; Sağlık Meslek Lisesi “Radyoloji veya Radyoloji Teknisyenliği” Bölümü mezunu olmak

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ ve ZAMANI

(1) 2008 yılında yapılmış KPSS sınavından ortaöğretim mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanlarına bakılacaktır. Adaylar başvurularını www.sksdb.hacettepe.edu.tr web adresinde bulunan iş Talep Formunu tam ve eksiksiz doldurarak, çıktısı ile birlikte KPSS Sınav sonuç belgesinin aslı ve fotokopisi, diplomanın aslı ve fotokopisi ile birlikte Hacettepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Sıhhiye Yerleşkesine ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

(2) Adayların posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

(3) Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

(4) Sonuçlar KPSS puan sıralaması dikkate alınarak en geç 7 iş günü içinde www.sksdb.hacettepe.edu.tr web adresinde yayınlanacaktır.

(5) Başarılı adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evrak, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.sksdb.hacettepe.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir.

İŞ TALEP FORMU



--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://www.sivas.mlm-future.com
------------------------------------------
Sizinde bir internet siteniz olsun. Yönetim Paneli Sayesinde Sitenizi Kendiniz Yönetin. www.sizinisminiz.com isminde bir internet sitesine sahip olun ve ömür boyu kendinizi tanıtın, resimlerinizi girin. videolarınızı seyrettirin. istediğinizi yapın.

http://www.xticaret.com/xticaret/?11_1493_=&ref=websihir
-----------------------------------------------
Alemin Portalı
Tüm İnternet Siteleri Burada
http://www.aleminportali.com
-------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali