30 Eylül 2009

İlk tesettür fuarı İstanbul'da yapılacak

İlk tesettür fuarı İstanbul’da yapılacak
Dünyanın moda şehri olma yolunda ilerleyen İstanbul; 1-4 Ekim tarihleri arasında da dünyanın ilk “Tesettür ve İslami Moda ve Aksesuarları” fuarına da ev sahipliği yapacak.

1-4 Ekim tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda, “tesettür modası”nın 2010 trendleri sergilenecek. Tesettür fuarında ABD, Fransa, Almanya, İtalya, İngiltere, Bulgaristan, Suriye, İran, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Mısır, Hong Kong, Tayland ve Ürdün ağırlıklı olmak üzere 30’u aşkın ülkeden profesyonel alıcılar ve katılımcı firma ağırlanacak. Fuarda; eşarptan abiyeye, gelinlikten mayoya pek çok farklı alandaki tekstil ürünü sergilenecek.

Dünyanın ilk tesettür mayosunu üreten Haşema Tekstil de kış koleksiyonunu ilk kez bu fuarda görücüye çıkaracak. Haşema Tekstil yetkilileri, “Böyle bir fuar bir gereklilik idi.. Kendi alanımızda tüm yeniliklerin takipçisiyiz. Tabii ki bu fuarda da yer alacağız. Haşema gibi özel olarak tasarlanmış eşofmanlardan oluşan 2010 Kış Sportswear koleksiyonunu ‘Heşofman’ markası ile ilk defa bu fuarda görücüye çıkaracağız” dediler. Haşema; 2010 modasında mor, bordo, Türk mavisi, mercan renklerinin ağırlıkta olduğunu da bildirdi. Haşema ‘hakiki şeriat mayoları’nın kısaltması olarak ortaya çıkmıştı.


--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://www.sivas.mlm-future.com
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali