18 Eylül 2009

Peugeot'un En Son Modeli Peugeot 908 RC Dizel Sedan

Bir konsept aracın varoluş sebebi çoğu zaman, standartları geliştirme, sınırları genişletme, olağanüstüye ulaşma gayreti içinde yeniliği test etme gereksiniminde yatar. Tecrübe ve tutku, hayal ile birleşiyor ve bir rüya gerçek oluyor. İşte karşınızda Peugeot 908 RC.....

Ana fikri, dört yolcusuna da eşsiz bir otomobil keyfi yaşatmak ve aynı zamanda son derece dinamik bir stil sergilemek olan 908 RC, dinamizm, konfor, lüks ve performansı birleştirirken hiçbir kalitesinden ödün vermeyen bir araç. Kısaca, yolcularının olduğu kadar izleyicilerinin de tüm duygularını ateşleyen dört kapılı bir güç makinası...

 Motorun ve 6 ileri elektronik kontrollü sıralı şanzıman grubunun orta arkada bulunan konumu sayesinde, araç içi alanın cömertliğine zarar vermeden geniş hacimli bir bagaj bölmesi sağlanmış. Bu tasarım ayrıca, sürücüye ve yolculara sağlanan keyfi maksimum düzeye çıkaran, ileri çıkıntılı bir sürücü bölmesinin tasarlanmasına da olanak vermiş.

908, öne doğru birleşen, oldukça alçak silueti ile seçkin ve de sportif yapıya uygun bir tasarım sunuyor. 20 inç alüminyum (önde 20", arkada 21") jantlarla donatılmış 908, arka farlara kadar uzanan akıcı çizgileri sayesinde dinamik bir görünüm sunuyor.

Ön kısımda, farlardan başlayarak yayılan olağanüstü kişiliği ile her detayda aslan genlerini taşımaktadır. Aydınlatma fonksiyonları LED'ler ile sağlanıyor olsa da, bu denli çarpıcı bir bakışa sahip olmasını sağlayan asıl etken, değerli bir taş gibi şekillendirilmiş, gözbebeğini anımsatan kristali ile iç öğelerin işleniş biçimidir. Krom bir parçayla vurgulanmış merkezi "gamze"nin her iki yanında adeta iki "dudağa" ayrılan kaput, bir aslan başından esinlenerek tasarlanmış. Söz konusu krom parçanın tepe noktasında, "burun" yerine Peugeot logosu yer alıyor.


Latest Peugeot 908 Supercar

Latest Peugeot 908 Supercar

Latest Peugeot 908 Supercar

Latest Peugeot 908 Supercar

Latest Peugeot 908 Supercar

Latest Peugeot 908 Supercar

Latest Peugeot 908 Supercar

Latest Peugeot 908 Supercar

Latest Peugeot 908 Supercar


--
MLM Future
Alışveriş yaparak para kazanma yolu
http://sivas.mlmfuture.wa-wi.net/shop.php?kdnr=90.09.00397
------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali