05 Temmuz 2010

Temmuz Ayı Burç Yorumunuzu Okudunuz mu?

 Koç Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Haziran yorumumuzda Uranüs ve Jüpiter’in Koç Burcu’na yani sizin burcunuza geçtiğinden bahsetmiştik. Uranüs Ağustos ortalarına kadar, Jüpiter ise 9 Eylül’e kadar burada kalacak. Temmuz yeniayı 11 Temmuz’da Yengeç Burcu’nda oluşacak ve aynı gün Yengeç Burcu’nda bir de Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Boğa Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Haziran yorumumuzda Uranüs’ün ve Jüpiter’in Koç Burcu'na geçtiğinden bahsetmiştik. 10 Temmuz ile 5 Ağustos arasında Venüs aşk hayatınızı çok güzel bir şekilde destekleyecek. 11 Temmuz’da Yengeç Burcu’nda yeniay oluşacak ve bu yeniayla birlikte 11 Temmuz’da bir de Güneş Tutulması gerçekleşecek. 26 Temmuz’da Kova Burcu’nda güzel bir dolunay oluşacak.

İkizler Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Haziran yorumunda da bahsettiğimiz gibi Uranüs ve Jüpiter Koç Burcu'na geçti. 11 Temmuz’da Yengeç Burcu’nda yeniay oluşacak ve bu yeniayla birlikte bir de güzel Güneş Tutulması gerçekleşecek. Eylül 2007′den beri Başak Burcu’nda olan Satürn bu ay 21 Temmuz’da Başak’tan ayrılarak yaklaşık 2 yıllığına Terazi Burcu’na geçecek.

Yengeç Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Haziran yorumumuzda bahsetmiştik; Jüpiter ve Uranüs Koç Burcu’na geçtiler ve yaz boyunca buradan kariyerinizi destekleyecekler. 11 Temmuz’da Yengeç Burcu’nda yani sizin burcunuzda yeniay oluşacak ve bu yeniayla birlikte burcunuzda bir de Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Aslan Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

11 Temmuz’da Yengeç Burcu’nda yeniay oluşacak ve bu yeniayla birlikte bir de Güneş Tutulması gerçekleşecek. 7 Haziran'dan beri Başak Burcu'nda bulunan Mars o zamandan beri size bol bol para harcatmaya çalışıyor. Eylül 2007′den beri finansal durumunuzu bir dizi sınavdan geçirerek size türlü türlü maddi zorluklar çıkaran Satürn 21 Temmuz’da buna bir son verecek.

Başak Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Satürn nihayet 2036′ya kadar dönmemek üzere gidiyor sevgili Başak! Eylül 2007′den beri sizi bir dizi sınavdan geçiren ve hayatınızda bir çok değişiklik yapmanıza sebep olan Satürn sonunda 21 Temmuz’da Başak Burcu’ndan yani sizin burcunuzdan ayrılıyor ve Terazi Burcu’na geçiyor.

Terazi Burcu Aylık Yorumu – Mayıs 2010

Haziran yorumumuzda bahsettiğimiz gibi Uranüs ve Jüpiter Koç Burcu’na geçtiler ve yakın bir ilişkinizi ellerinden geldiğince desteklemeye başladılar. Temmuz yeniayı 11 Temmuz’da oluşacak ve bu yeniay ile birlikte bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Temmuz ayının en önemli haberi ise Satürn’ün 21 Temmuz’da Terazi Burcu’na yani sizin burcunuza geçecek olması.

Akrep Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Güzel bir aya başladınız sevgili Akrep! Temmuz’da güzel bir tatil sizi bekliyor ve ayrıca işleriniz de yolunda olacak gibi görünüyor. Mars 7 Haziran’da Başak Burcu’nda geçti ve 29 Temmuz’a kadar burada kalarak sosyal hayatınızı renklendiriyor olacak. 11 Temmuz’da güzel bir Güneş Tutulması gerçekleşecek.

Yay Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Temmuz çok güzel bir ay olacak sevgili Yay! İş ve para konularında yolunuzdaki tüm engellerin kalktığı, güzel gelişmelerle dolu bir ay sizi bekliyor. Temmuz’un en iyi haberi Eylül 2007′den beri Başak Burcu’ndan kariyerinizi zorlayan Satürn’ün nihayet ve çok şükür ki 21 Temmuz’da burayı terk edecek olması.

Oğlak Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Görünüşe bakılırsa Temmuz’da bol bol seyahat edeceksiniz sevgili Oğlak! 11 Temmuz’da Yengeç Burcu’nda yeniay ve Güneş Tutulması gerçekleşecek. Kendinizi ulaşabileceğiniz en yüksek noktada bulacağınızı söylüyoruz sevgili Oğlak! Bu değişime bayılacaksınız!

Kova Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

2007 yılının Eylül ayından beri, yani neredeyse 3 yıldır Satürn Başak Burcu’ndan finans konularında sizi çok zorladı ve bir dizi sınavdan geçirdi. Nihayet 21 Temmuz’da Satürn Başak Burcu’ndan çıkıyor ve tüm bu sınavlar ve zorluklar sona eriyor sevgili Kova! Borçlarınızdan kurtulabileceğiniz, bir türlü düzene girmeyen maddi durumunuzu istikrara kavuşturabileceğiniz günler gelmek üzere!

Balık Burcu Aylık Yorumu – Temmuz 2010

Temmuz için size çok güzel haberlerimiz var ama vereceğimiz en iyi haber şüphesiz Satürn’ün 3 yıldan sonra 21 Temmuz’da Başak Burcu’nu terk edecek olması… Temmuz’un bir diğer güzel haberi 11 Temmuz’da Yengeç Burcu’nda oluşacak yeniay ve bu yeniayla birlikte gerçekleşecek olan güzel Güneş Tutulması olacak.

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali