13 Nisan 2010

Karpuz Sezonunu Şimdiden Açalım

Biraz iştahınız kabaracak ama ne yapalım. Resimler çok güzel sulu sulu karpuz dilimleri. Kıpkırmızı rengiyle can çekiştiriyor. Hani ısırdığınızda damağınıza gelen o tat varya hiçbirşeyle değişilmez. Gevrek, sulu, tatlı, buz gibi, nar gibi kırmızı, yaz, meyve aynı zamanda sıcaklık kelimeleri bize karpuzu anımsatıyor.

O sıcak yaz günlerinde bir soğuk gevrek karpuz dilimi için neler verilmezki. Tabi birde dondurmayıda unutmamak gerek konu dışı olduğu için yazmamıştım ama. Karpuzu ince ince doğrayıp buzlu suyu koyup içmekde serinlemek için başka bir yol.

Farklı Bir Konsept Meyve Şöleni

Karpuzu ortadan ikiye kesip sonrada içini boşaltın. İçine güzel yaz mevsiminin meyvelerini doldurun. Çilek, kiraz, üzüm, erik şeftali artık aklınıza ne geliyorsa doldurun bunların hepsini ve oğlumun dediği gibi buyrunnnnn. İşte size çok farklı bir akşam yemeği sonrası meyve şöleni. Yazın zaten ağır yemek yemek çok akıllıca gelmiyor bana. Kışın o hantalığını atmak için çok güzeldir meyveler. Sizde meyve ağırlıklı bir diyet yapın edrim size.

Muhabbetle efendim..

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight

Mouth Watering Summers Delight


--
FarmVille Sırları El Kitabı
FarmVille'ye başlamak için geç kalmadınız. Tamamı legal, hilesiz sırlar sayesinde
FarmVille'nin Süperstarı olacaksınız!
http://www.xticaret.com/xticaret/?622_1493
---------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali