05 Mayıs 2010

BlackBerry'den 'Süper Uygulamalar' yarışması

BlackBerry İş Ortakları Fonu, düzenlediği yarışmaylayla ilgililere büyük fırsatlar sunuyor. 
Mobil uygulama geliştiricilerine gün doğdu. Akıllı telefon BlackBerry’nin İş Ortakları Fonu (Blackberry Partners Fund™ Developer Challenge) bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan “Süper Uygulamalar -Super Apps” yarışmasını başlattı. Bu çerçevede geliştiricilerin BlackBerry® Uygulama Platformunun eşsiz özelliklerinden yararlanan yeni uygulamalar geliştirmeleri bekleniyor.
Dağıtılacak ödüllerin toplam değeri 1.5 milyon dolara ulaşacak “Süper Uygulamalar -Super Apps” yarışmasında bu yıl bir ilk yaşanacak. Buna göre, BlackBerry geliştiricileri yarışması, uluslararası anlamdaki büyümeye paralel olarak , Amerika, Latin Amerika, Asya Pasifik, Avrupa-Orta Doğu ve Afrika’dan oluşan dört ana bölgeye yayıldı. Böylece, söz konusu yarışmaya Türkiye’den de mobil uygulama geliştiricilerine katılma fırsatı doğdu.

Türkiye’den BlackBerry® akıllı telefon uygulama geliştiricilerinin de katılabileceği “Süper Uygulamalar -Super Apps” yarışmasına başvurular 6 Eylül 2010 tarihine kadar yapılabilecek. Bunun için http://bpf.wufoo.com/forms/2010-blackberry-super-apps-developer-challenge/ adresindeki başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Bu yılki BlackBerry Partners Fund Geliştirme Yarışması’na hem yeni geliştirilen hem de mevcut uygulamalarla katılmak mümkün.

Jüri, uygulamaları Verimlilik, Eğlence & Oyun, Bilgi, Paylaşım, Gezinme & İnceleme, Multimedya ve Konuya Hakimiyet gibi 7 farklı kategoride inceleyip değerlendirecek. Bölgesel Seçmelerin 27 Eylül 2010 haftasında açıklanacağı yarışmada her kategorinin yarı-finalistleri 1 Kasım 2010’da duyurulacak. Bölgesel finalistler ve kazananlar ise 18 Kasım 2010’da açıklanacak.

Her finalist seviyesinde seçilen uygulama geliştiricileri BlackBerry Platform’unda ilerleme sağlamaları ve ticari başarı yakalamalarına yardımcı olmak için ödül desteği görecek. 4 Bölgenin birincilerine kişi başı 85,000 dolarlık ödül verilecek. Ayrıca, uygulama promosyon hizmetleri, BlackBerry akıllı telefonlar, BlackBerry App World™ uygulama dünyasında pazarlama desteği ve BlackBerry® Alliance Program’da Elite üyelik de dahil olmak üzere birçok ödülden yararlanacak. 28 Bölgesel yarı-finalistlerinin her biri 16,000 dolar değerinde ödül paketi kazanırken, 12 Bölgesel finalist için bu rakam 35,000 dolar olacak. 400 Bölgesel Seçilen ise başvuru gerçekleştirdikleri için bir BlackBerry akıllı telefon kazanacak.


BlackBerry, blackberry mail, blackberry bold,blackberry storm,turkcell blackberry,nokia blackberry,8520 blackberry,9700 blackberry,blackberry 9700 bold,blackberry fiyatları,blackberry 9500,vodafone blackberry,blackberry storm,süper uygulamalar,

--
Google Kazançları
Google'u Kullanarak Hergün Banka Hesabına Nakit Para Akışı Otomatikleştirelebilir mi?
http://www.xticaret.com/xticaret/?12_1493
---------------------------------
Zeka Küpü Hızlı Çözüm Yöntemi
Rubik Küp yada Zeka Küpü olarak tanınan zeka oyununun çözümünü sayıları kullanarak çok çabuk öğreten yeni ve müthiş bir yöntem.
http://www.xticaret.com/xticaret/?571_1493
-------------------------------------------------------------------
İlan Grubu
http://groups.google.com.tr/group/ilangrubu/subscribe?hl=tr

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

Blog Widget by LinkWithin

İslam İlmihali